Що до колективної заяви на Бітів

Доброго дня, я мала займатися , але забрали чоловіка, похворіли діти і не маю зараз як

Пока да но что то никто не спешит
Прочитавши купу дописів на форумі і коментарії до них, бачу що багато є тих, хто готовий вписатись проти даної шараги.
Як доказ проти "компанії" маю записи розмов скріншоти переписок. Одна особа від даної шараги навіть скористалась моїми даними в залишила заявку "Третя штурмова бригада"

Прочитавши купу дописів на форумі і коментарії до них, бачу що багато є тих, хто готовий вписатись проти даної шараги.
Як доказ проти "компанії" маю записи розмов скріншоти переписок. Одна особа від даної шараги навіть скористалась моїми даними в залишила заявку "Третя штурмова бригада"
И потом звонили спрашивали действительно ли вы хотите воевать?

P.S 50 днів протермінування в них
И потом звонили спрашивали действительно ли вы хотите воевать?
Так, один раз телефонували

P.S 50 днів протермінування в них

Так, один раз телефонували
Напишите от себя для начала заявление в полицию приложите скрины и записи разговоров не факт что будет толк но вести они себя станут спокойнее

Я так розумію НБУ їм по барабану,тому що вони не ФК.А хто їх взагалі регулує?Ніде на їх сайті інфи немає,тільки якась пісулька з регою в Британії(думаю фейкова,ні печаті ні підпису ні контактів і т.д). Можливо кіберполіція допоможе?

Цікава смс сьогодні прийшла, бітів прижали відкрили іншу шарагу.
Та як же їх прижали, якщо вони далі написують і дзвонять. Було б чудово, якби їх закрили
Я так розумію НБУ їм по барабану,тому що вони не ФК.А хто їх взагалі регулує?Ніде на їх сайті інфи немає,тільки якась пісулька з регою в Британії(думаю фейкова,ні печаті ні підпису ні контактів і т.д). Можливо кіберполіція допоможе?
НБУ ігнор тотальний

И правильно приготовьте скрины переписок и записи разговоров так шансы будут выше что полиция хоть что то сделает
Вона теж скрінить номери. А я вище читала на рахунок колективної заяви? Вона буде подаватися? Як це буде?

Вона теж скрінить номери. А я вище читала на рахунок колективної заяви? Вона буде подаватися? Як це буде?
Спросите у автора темы Pandali21 как это будет она этим должна заниматься человек 10-12 уже изъявили желание подать коллективное заявление хотя мне кажется пока оно будет подано половина пропадет с форума, напишите пока от себя можно дистанционно даже подать заявление в кибер полицию

Останнє редагування:
теж з нетерпінням чекаю даної заяви бо ці чорти переходять всі рамкм

Спросите у автора темы Pandali21 как это будет она этим должна заниматься человек 10-12 уже изъявили желание подать коллективное заявление хотя мне кажется пока оно будет подано половина пропадет с форума, напишите пока от мется можно дистанционно даже подать заявление в кибер полицию
Я з цими людьми. Тоді ще автору напишу
Доброго дня, слідча сьогодні сказала ,що можна написати колективну заяву на бітів і звертатися в суд, тоді якщо їх визнають шахраями, лавочку їх прикриють і навіть можуть когось посадити
Добрий вечір. Я хочу доєднатись до колективної заяви

Я бы тоже написал на них бо сегодня моей матери в Вайбер написали но я сказал что они кроме как звонить ничего не могут

Я бы тоже написал на них бо сегодня моей матери в Вайбер написали но я сказал что они кроме как звонить ничего не могут
Значит уже начали вашим родственникам звонить? В полицию лучше всего подавать заявление с доказательствами что вам угрожали так что записывайте разговоры с ними и делайте скрины переписок тогда хоть какие то шансы будет что полиция что то сделает хотя не любят они расследовать эти дела

Значит уже начали вашим родственникам звонить? В полицию лучше всего подавать заявление с доказательствами что вам угрожали так что записывайте разговоры с ними и делайте скрины переписок тогда хоть какие то шансы будет что полиция что то сделает хотя не любят они расследовать эти дела
Пока маме в Вайбер написали
О других не слышал

Назад
Угорі