Що до колективної заяви на Бітів

Так вони ж кричать що з Лондона,хоча і в Лондоні про них не чули🤷

Прошарені люди вже не заганять себе до них у боргову яму. Посилають за кораблем, пишуть в нпу, сбу і т.д. Зробити розголос ну менше можливо будуть у них брати, а що тг канали ще можуть зробити?
Добрий день. А через скільки часу почався телефонний терор???

А через скільки часу почався телефонний терор??

А через скільки часу почався телефонний??

Доброго дня, десь через тижня два прострочки

А через скільки часу почався телефонний??

У каждого по разному могут и на следующий день супругу набрать или родителям зависит от их настроения и торговли номера они нашли

Ненормативна лексика!
Pandali21, доброго дня, теж маю справу з цією "організацією". Щодо колективної заяви, ви уже її подали чи ні?

Чудово, тоді закрию свої питання які зараз на першому плані і напишу вам. Можете поки поділитися своїм досвідом що до цих неадекватів
Та спочатку вони були дуже навіть ввічливі, потім почали говорити, що будуть дзвонити по оточенню, розклювати фото та розсилати. Далі було затишшя. Недавно знову активізувалися, погрожували брату, до мене дзвонив неадекват, нецензурно спілкувався. Написала заяву в кіберполіції, передали на місцевий відділ. Слідчому я передала все, що було. Наразі у мене 51 день протерміневання у них. Сьогодні зранку дзвонив робот декілька разів і все.

Та спочатку вони були дуже навіть ввічливі, потім почали говорити, що будуть дзвонити по оточенню, розклювати фото та розсилати. Далі було затишшя. Недавно знову активізувалися, погрожували брату, до мене дзвонив неадекват, нецензурно спілкувався. Написала заяву в кіберполіції, передали на місцевий відділ. Слідчому я передала все, що було. Наразі у мене 51 день протерміневання у них. Сьогодні зранку дзвонив робот декілька разів і все.
А чому Ви з ними говорите?

А чому Ви з ними говорите?
Я номер ще не змінила, а на цей можуть дзвонити люди, яким я надаю допомогу. Маю ще не всі номери збережені. Тому і піднімаю трубку, коли чую, що це біти одразу скидаю.

Я номер ще не змінила, а на цей можуть дзвонити люди, яким я надаю допомогу. Маю ще не всі номери збережені. Тому і піднімаю трубку, коли чую, що це біти одразу скидаю.
Скидайте і в блок одразу. Теж так робила,якщо хтось пробивався.

Назад
Угорі