Що до колективної заяви на Бітів

Останнє редагування:
Добрий день.я також попала на цих покидьків і готова приєднатись до колективноі заяви

Доброго дня теж хочу підключитись до колективної заяви їм абсолютно все одно що батьки пенсіонери і тд ведуть себе по хамськи відповідно скріни з ними теж маю
звертався до юриста теж сказав слати їх куди подалі всіх попередити що це чортяки ну і казав що може оформити заяву і чекати від них гарантійного листа ну і 500 грн послуга відповідно але я ще цього не робив

Доброго дня теж хочу підключитись до колективної заяви їм абсолютно все одно що батьки пенсіонери і тд ведуть себе по хамськи відповідно скріни з ними теж маю
звертався до юриста теж сказав слати їх куди подалі всіх попередити що це чортяки ну і казав що може оформити заяву і чекати від них гарантійного листа ну і 500 грн послуга відповідно але я ще цього не робив
Юристу не платите толку не будет но слать их действительно можно

Юристу не платите толку не будет но слать их действительно можно
дякую) поки затихли хіба смс шлють закрийте сьогодні зі знижкою і беріть новий думаю хай йдуть лісом після того як вони зі мною говорили потім мамою (пенсіонер) їм взагалі до лампочки просто y6людku

дякую) поки затихли хіба смс шлють закрийте сьогодні зі знижкою і беріть новий думаю хай йдуть лісом після того як вони зі мною говорили потім мамою (пенсіонер) їм взагалі до лампочки просто y6людku
Согласен сам не в восторге от них

Народ як будете подавати заяву дайте знати дуже хочу щоб тих уродів прижучили трохи)

Доброго дня нові приколи від біткапітал

просто тварюки нема слів

Вкладення

• Screenshot_2024-07-25-14-25-04-324_com.viber.voip.webp
    Screenshot_2024-07-25-14-25-04-324_com.viber.voip.webp
    95.3 Кб · Перегляди: 199
  • Screenshot_2024-07-25-14-23-06-659_com.viber.voip.webp
    Screenshot_2024-07-25-14-23-06-659_com.viber.voip.webp
    85.7 Кб · Перегляди: 196
Доброго дня нові приколи від біткапітал

просто тварюки нема слів
Ты ля голден груп....хуёлден груп.
Забейте вы на этих недалёких. И не общайтесь с мфо ни в вайбере, ни в телеге, нигде кароч. Будут писать все что угодно, и пи$юна к лбу прилепят, похоронное фото сдетают. Не ведитесь. Это просто манипуляция, чтоб вывести вас на контакт.
И не оправдывайтесь. Не вы закон нарушаете, а они.

Это кстати ещё и не очень жёстко а сколько хотят с вас?
вже 945 usdt кажуть через тиждень буде ще більше до рідні видзвонюють
вже 945 usdt кажуть через тиждень буде ще більше до рідні видзвонюють
а брав 300 прикольні в них відсотки

Назад
Угорі