Що буде з МФО після війни?

• Автор теми Автор теми Ван
  • Дата початку Дата початку
  • Відповіді Відповіді 112
  • Перегляди Перегляди 13K

Ван

Форумчанин
Дописи
510
Реакції
228
Бали
2625
Ван не надав(-ла) жодної додаткової інформації.
Доброго і спокійного всім вечора...от зараз у нас в країні такий тяжкий стан...війна..всі МФО сидять тихенько ні дзвіночка.ні смс...а от цікаво що буде після закінчення війни..Чи відновлять шараги свою роботу?

Доброго і спокійного всім вечора...от зараз у нас в країні такий тяжкий стан...війна..всі МФО сидять тихенько ні дзвіночка.ні смс...а от цікаво що буде після закінчення війни..Чи відновлять шараги свою роботу?
?Мін'юст дозволив не платити грошей кредиторам які пов'язані з росією (і звичайно державі).

Але є винятки для росіян, які живуть на законних підставах в Україні!

УС > Подписаться
?Мін'юст дозволив не платити грошей кредиторам які пов'язані з росією (і звичайно державі).

УС > Подписаться
Новость с телеграмма

УС > Подписаться
І багато в нас кредиторів пов'язаних з Росією?

відновлять шараги свою роботу?
Звісно. Ви вважаєте, що хтось хоче свої гроші дарувати?) МФО знову активуються по закінченні війни. А як будуть себе поводити - це відкрите питання. Подивимось.
І багато в нас кредиторів пов'язаних з Росією?
Дуже багато.
Більшість МФО прийшли звідти

Звісно. Ви вважаєте, що хтось хоче свої гроші дарувати?) МФО знову активуються по закінченні війни. А як будуть себе поводити - це відкрите питання. Подивимось.

Дуже багато.
Я розумію що мають активуватися бо ніхто гроші не дарує,але ж більшість їх було в Києві Харкові і а зараз ці міста розбиті,як на рахунок офісів

Дуже багато.
То виходить більшості їм можна не платити,але ж для них і раніше закони не дуже були в пріоритеті...чи не будуть вони як скажені вибивати з людей гроші

Я розумію що мають активуватися бо ніхто гроші не дарує,але ж більшість їх було в Києві Харкові і а зараз ці міста розбиті,як на рахунок офісів
Та перенесуть їх до іншого міста. А можете вже перенесли. Яка їм різниця, з якого подвалу телефонувати людям?!! А може й на удальонкє будуть працювати. То ж раби)))
То виходить більшості їм можна не платити,але ж для них і раніше закони не дуже були в пріоритеті...чи не будуть вони як скажені вибивати з людей гроші
Кредит 7 є у нас і там, кредит плюс також, кредит експрес і ще огроменна купа цього лайна є і тут і там. Ті тільки як зв'язок будуть відслідковувати, це поки що питання. Назва може бути одна, але більш ніяк не будуть вони пов'язані
більшості їм можна не платити
Я би сказав, потрібно не платити. У вас є вільні кошти, які ви хотіли б передати шахраям просто так?

Клас така сама історія,вже майже рік..але цікаво чи дзвонити будуть,що з судами та ВП буде
Давайте переживемо це пекло,яке зараз твориться.А потім буде видно.Я зараз взагалі про кредити і суди не думаю

Мы не в сказке живём. После окончания военного положения всё вернётся на круги своя. И ИП, и сараи, и суды. Сейчас не об этом нужно думать. Нужно верить в нашу победу и надеяться на лучшее.

Клас така сама історія,вже майже рік..але цікаво чи дзвонити будуть,що з судами та ВП буде
У кожного, індивідуально.
В моєму випадку, я просто сщез з "радарів".
Змінив номер телефону, не користувався картками Українських банків, намагався не світитись в оф. реєстрах... Все лайно, що йде мимо сім'ї (сусіди, родичі...) - це їх вибір, як сприймати. В очі мені, боялись казати, а за очима - поx.

А мені сьогодні телефонували з Є-гроші. Взагалі не відповідала на їх дзвінки, але ж зараз ніхто з МФО не телефонує, думала хтось із знайомих мене хоче чути, та й взяла слухавку. Люди в країні вмирають, а воно мені каже: зараз всі без роботи, але ж ви нам винні, заплатіть хоч тіло. Я в шоці!!!

Мне смс от кредит кассы и э гроши

А мені сьогодні телефонували з Є-гроші. Взагалі не відповідала на їх дзвінки, але ж зараз ніхто з МФО не телефонує, думала хтось із знайомих мене хоче чути, та й взяла слухавку. Люди в країні вмирають, а воно мені каже: зараз всі без роботи, але ж ви нам винні, заплатіть хоч тіло. Я в шоці!!!

мені також писали на вайбер і наярювали ааж 6 разів від є-гроші . і позичка активувалася тіло пропонують...

мені також писали на вайбер і наярювали ааж 6 разів від є-гроші . і позичка активувалася тіло пропонують...
Вот это они невминяемые. Они реально думают, что сейчас в таких условиях, кто-то их будет закрывать? :facepalm:

Согласен, ни звонка, ни смс, только высчеты по 20 процентов с з.п, началось с марта месяца высчеты, как раз зарплата за февраль, как чувствовали подобрали, я как раз отпускные получил и тут на тебе. Контора Укрпозыка, тело кредита 15 тыс, с процентами+ нотариусу, получилось 24 тыс, эта информация в ДИИ, отображается, сейчас не пойму не могу зайти полноценно ни в дию, на на реестр должников, какая то фuгня. Но высчеты эти ребята начали, Бригада и Григорчук,те личности которые всё организовали. Теперь хочу обратиться за помощью к юристам, либо адвокатом, чтобы снести нафиг эту ИНН и ИП. Дайте пожалуйста, контакты хороших специалистов, не мошенников. Денег и так мало, чтобы просто отдать. Всем мирного неба над головой и здоровья.

Наверное вывезли их в область, где нет боевых действий, оттуда эти стахановцы и ведут обзвон с целью выдурить денег у людей. Ещё и в военное время. Мошенники. Мародеры.

Назад
Угорі