Щасливий фінал!!!

• Автор теми Автор теми Sku4nzhit vozmikredit
  • Дата початку Дата початку
  • Відповіді Відповіді 138
  • Перегляди Перегляди 15K
Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.
Щодо того які найгірші дії за два роки, то майже ніяких, кк лише листи на пошту та дзвонили по номерах які були залишені, нового нічого не знайшли. Фактор для мене найгірше дзвінки в с/раду, але я сказала що це шахраї, а с/рада не має права розголошувати даних чи проживаю я в селі, де працюю та інше, також дзвонили на пошту до поштарки просили передати щоб звязалася і номер телефону щоб їм повідомила, але також були відшиті, а так більше нічого...

А є хтось хто брав у "швидко гроші" і не повертав? Що це за контора? Чи варто переживати?

А є хтось хто брав у "швидко гроші" і не повертав? Що це за контора? Чи варто переживати?
В принципе как и все МФО. Но у них начисление % лимитировано. Тело + % + половину тела. Коллекторам не продают. Звонят, пишут, редко,но подают в суд.

В принципе как и все МФО. Но у них начисление % лимитировано. Тело + % + половину тела. Коллекторам не продают. Звонят, пишут, редко,но подают в суд.
Если договор через интернет, какова вероятность нам проиграть? И что в итоге мы заплатим если проиграем? То что они говорят или только тело?

Если договор через интернет, какова вероятность нам проиграть? И что в итоге мы заплатим если проиграем? То что они говорят или только тело?
Поищите на Судовой владе информацию по судам ШГ. Там есть все решения по ним.

вероятность проиграть та же что и им выиграть

З кк спілкувалася всього раз в лютому 2018, далі повний ігнор, вони телефонують по номерам які їм передали, а там мої лише ну і на роботу, але я сама завжди підіймала і казала що не сюди попали, зараз дзвінків майже не має. Які по списання закрила, які по реструкторизації, а решта хай висять до кращих часів. З самих противних в мене були сслоун, топ кредит (давно закриті), ну і фактор який періодично телефонує в с/раду. Якось так
А як Ви з топ кредит розійшлися? Тільки за тіло?

вероятность проиграть та же что и им выиграть
Ну на чью сторону рбычно суды становятся?
Post automatically merged:

Поищите на Судовой владе информацию по судам ШГ. Там есть все решения по ним.
Что значит ШГ?

А у меня подозрения что ШвидкоГроши, это Быстрозайм, сегодня мне пришла смс от ШГ, типа возьми кредит. Я така перезваниваю и берет трубку Алина, я такая говорю нафиг мне ваш займ, а она, Ева Константинова я так рада вас слышать, и ска с таким сарказмом. Потом паузу, ой, извините, вы не наш клиент. И как тут понимать...

Ну на чью сторону рбычно суды становятся?

Что значит ШГ?
ШГ это сокращенно Швидко Гроши. Юридическое название - ТОВ Споживчий центр. Это название и надо искать и решения по ним.

• Подобається
Реакції: LeTa
Есть те кто судился с "Гроші всім"?

Есть те кто судился с "Гроші всім"?

около 30 мфо ,может +- 3 мфо, просрочка с февраля этого года, обзвон был, коллажи, и задалбливали всех моих коллег и начальство.. Но у меня хорошее начальство, вошли в положение и не просили писать заявление по собственному)

А як Ви з топ кредит розійшлися? Тільки за тіло?
Ні виплатила 2 тіла, які розбили на 3 місяці. Вони в мене самі хужі, писала на них і в поліцію, і вкіберполіцію, але результат нуль. Закрила бо крім дзвінків мені та на роботу дзвонили до мами на роботу, вона працює в держустанові, якось так, але це все в минулому, вже пройшло 2 роки і я не хочу про них навіть згадувати.

Ні виплатила 2 тіла, які розбили на 3 місяці. Вони в мене самі хужі, писала на них і в поліцію, і вкіберполіцію, але результат нуль. Закрила бо крім дзвінків мені та на роботу дзвонили до мами на роботу, вона працює в держустанові, якось так, але це все в минулому, вже пройшло 2 роки і я не хочу про них навіть згадувати.
Я хотіла так само домовитися, а вони не хочуть, і понеслися колажі, дзвінки всім кого тільки змогли знайти , тепер я не дуже хочу

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.
Назад
Угорі