Шахрайство

• Автор теми Автор теми Darda9548
  • Дата початку Дата початку
  • Відповіді Відповіді 24
  • Перегляди Перегляди 2K
Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Darda9548

Форумчанин
Дописи
142
Реакції
73
Бали
2625
Darda9548 не надав(-ла) жодної додаткової інформації.
Сьогодні один почав розказувати що він обговорював мою ситуацію з боргами з юристом і з слідчим. Що можна повісити шахрайство, так як я взяв не плачу хоча офіційно працюю й отримую заробітню плату тим самим свідомо ухиляюсь від оплати. Щоб не було шахрайства потрібно хоч пару гривень кидати на борг тим самим говорити що я ж плачу тільки більше не можу. Робити хоч якісь проплати. Я йому говорю що такого не буде і МФО на таке не подають, а він стоїть на своєму. В кого які думки. Сам я в це не вірю взагалі

Сьогодні один почав розказувати що він обговорював мою ситуацію з боргами з юристом і з слідчим. Що можна повісити шахрайство, так як я взяв не плачу хоча офіційно працюю й отримую заробітню плату тим самим свідомо ухиляюсь від оплати. Щоб не було шахрайства потрібно хоч пару гривень кидати на борг тим самим говорити що я ж плачу тільки більше не можу. Робити хоч якісь проплати. Я йому говорю що такого не буде і МФО на таке не подають, а він стоїть на своєму. В кого які думки. Сам я в це не вірю взагалі
в дурдоме тоже с Наполеоном и Гитлером беседуют о планах на будущее, считайте, что звонилко из той же категории придурков обговорил в своих фантазиях бред

в дурдоме тоже с Наполеоном и Гитлером беседуют о планах на будущее, считайте, что звонилко из той же категории придурков обговорил в своих фантазиях бред
Это можно сказать родственник говорил звонили мне вообще поыиг

до статьї про шахрайства це не реально привьязати...

Яке шахрайство? В договорах що прописують? В разі несплати - суд і т.д.? А те, що ви отримуєте офіційну зп нічооо не говорить. До чого тут шахрайство? Шахрайство, це коли на лівий паспорт і ліві дані брати позики.

• Подобається
Реакції: Neo
Darda9548, якщо маєте прострочення й не платите чи не думаєте платити,то коли почнете кидати по пару гривень,тим самим визнаєте борг. Так що Вам вирішувати ??

Якщо будете плати хоч по пару гривень то Ви будете відтягувати термін кредитних зобов'язань. Не пам'ятаю, як точно це називається, але через три роки після останьої оплати вони не матимуть ніяких прав на повернення коштів навіть якщо їх договір має закону силу! А в них до цього далеко) Тому походу просять Вас хоч по пару гривень)

Вы не сознательно уклоняетесь от оплаты, а просто не выполняете условия договора, условия которого от части или в полной мере не соответствуют законодательству, так им и скажите. Каким боком здесь уголовка? ?

А если указанное место работы выдуманное и ты там никогда не работал,это мошенничество?
Post automatically merged:

А работаешь на самом деле только на другой работе

А если указанное место работы выдуманное и ты там никогда не работал,это мошенничество?

А як це перевірити? А грабувати людей такими відсотками це не шахрайство?

Якщо будете плати хоч по пару гривень то Ви будете відтягувати термін кредитних зобов'язань. Не пам'ятаю, як точно це називається, але через три роки після останьої оплати вони не матимуть ніяких прав на повернення коштів навіть якщо їх договір має закону силу! А в них до цього далеко) Тому походу просять Вас хоч по пару гривень)

Это называется срок исковой давности,но мфо на это все равно скорей всего

Какое мошенничество? Мошенничество - это в данном случае только поддельные документы при оформлении кредита.
Указанные данные в личном кабинете - ничего не значат. Ведь сами админы шараги могут их редактировать.
Да и если вы неправильно, к примеру, поняли смысл той графы где работа указывается, и указали не ту на которой работаете, а о которой мечтаете??

Всерівно чи ні, але тоді в них не залишиться ні яких козирів, яких в них і так майже не має.

Ну так як договора в них "фількіна грамота" то вони можуть вписати в нього і 100 років.У привата по універсалами,на скільки я знаю,є договора в яких цей термін 99 років(сам не стикався ,але в інтернеті читав ,бо теж маю просрочки в приваті вже як мінімум 4 роки)

Какое мошенничество? Мошенничество - это в данном случае только поддельные документы при оформлении кредита.
Указанные данные в личном кабинете - ничего не значат. Ведь сами админы шараги могут их редактировать.
Да и если вы неправильно, к примеру, поняли смысл той графы где работа указывается, и указали не ту на которой работаете, а о которой мечтаете??
Я уже проконсультировалась с юристом,и он тоже сказал что за это можно даже не переживать

Но всё равно, спасибо за поддержку!и хорошо что на форуме есть бесплатная консультация юриста.а то сиди и думай,и накручивай себя

Если подают в суд, именно подают, вот вручили официально повестку, идете, через терминал или банк бросаете 200-1000 грн (все зависит от суммы долга) в суде потом показываете, что "вот квитанция, я плачу, заработал заплатил, больше не могу", для суда этого будет достаточно, факт оплаты есть, человек пытается, значит нет статьи
P.S. зачастую такая фuгня с банками)

Господа. Срок исковой давности это не списание кредитных обязательств - это лишение кредитора права взыскать задолженность путём судебных тяжб. 3 года не списывают кредит, а просто отбирают у каллосов козырь законного прямого взыскания, описи имущества и прочих прелестей, которыми нас пугают. Срок исковой давности никак не помешает им звонить и требовать денег.

Criemper, строк позовної давності це є. Три роки на борг по кредиту й на протязі року здається можуть подати в суд по %,штрафах і пенях.

Когда я была у адвоката, так он сказал что МФО - это мошенники, которые наживаются за счёт нас.

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.
Назад
Угорі