Ви використовуєте застарілий веб-переглядач. Цей і інші сайти можуть показуватися в ньому некоректно. Вам потрібно оновити веб-переглядач або спробувати використати інший.
Mavka, так і є.... Користуються важким матеріальним станом людей,дають під скажені % гроші людям в більшості яких погана кредитна історія... А потім вибивають любити методами... ур*ди ?вони!
Якщо будете плати хоч по пару гривень то Ви будете відтягувати термін кредитних зобов'язань. Не пам'ятаю, як точно це називається, але через три роки після останьої оплати вони не матимуть ніяких прав на повернення коштів навіть якщо їх договір має закону силу! А в них до цього далеко) Тому походу просять Вас хоч по пару гривень)
Ну так як договора в них "фількіна грамота" то вони можуть вписати в нього і 100 років.У привата по універсалами,на скільки я знаю,є договора в яких цей термін 99 років(сам не стикався ,але в інтернеті читав ,бо теж маю просрочки в приваті вже як мінімум 4 роки)
Mavka, так і є.... Користуються важким матеріальним станом людей,дають під скажені % гроші людям в більшості яких погана кредитна історія... А потім вибивають любити методами... ур*ди ?вони!
А самое страшное что те люди кошторим доверяла с кошторими пройшла все ступени ада и которих витащила с ями те и предали. А теперь и они пресують.как же людям доверять.
Ираида Шкандалл, ніяк не довіряти... Надія лиш на себе... Людям плювати на Ваші проблеми ? їм просто цікаво як Ви з цього виберетесь ? .
Сам зараз в непростій життєвій ситуації-родич близький хворий дуже... Й ті друзі близькі нічим майже не могли,домоглися люди від яких навіть не сподівався на допомогу,при чому самі запропонували...
А самое страшное что те люди кошторим доверяла с кошторими пройшла все ступени ада и которих витащила с ями те и предали. А теперь и они пресують.как же людям доверять.
Та с приватом то ещё больше смешно у меня чем с мфо.На первом курсе снял 400 грн с кредитки(пьяный в кутежах) и она валялась себе ,а они мне позвонили первый раз когда уже с 400 грн наросло 5000.Куда уже платить было).Сказал что не буду платить потому что тело 400 грн,но на тот момент это был единственный долг и предложил им заморозить проценты и сделать реструктуризацию,а они отказались.Ну и х*р с ними.Последний раз когда смотрел на него было уже 14000 ,прошел год,а сколько там сейчас не знаю так как ни карты той ,ни сим карты нету уже давно.?
На цьому сайті використовуються файли cookie, щоби персоналізувати контент і зберегти Ваш вхід у систему, якщо Ви зареєструйтеся.
Продовжуючи викристовувати цей сайт, Ви погоджуєтеся на використання наших файлів cookie.