На сайті Юристи юа,але вже бачу там немає його профіля вже видалено
Вона описала свою ситуацію,на сайті і він сам написав її і позвонив
Вона подала була заяву в поліцію,але так як знаючи нашу правоохоронну систему, нічого з цього не вийшло...і два дні він сам написав,і сказав якщо він поверне гроші чи питання закрито,я спочатку спитав чому він цим займається і які його мотиви,він сказав що він не шахрай просто були дуже потрібні гроші а займатися цим всим справа клопітка,ну і так всьо гарно співпало що він кинув...і я написав ну я чекаю на повернення коштів і тоді побачимо,і все пропав більше нічого не відписував..я не розумію його логіки сам вийшов на контакт,признав свою вину і пропав)
була подана заяву в поліцію,але так як знаючи нашу правоохоронну систему, нічого з цього не вийшло...сказали ну постараємося щось зробити але не обіцяємо і так далі..а потім два дні тому він сам написав,і сказав якщо він поверне гроші чи питання закрито,я спочатку спитав чому він цим займається і які його мотиви,він сказав що він не шахрай просто були дуже потрібні гроші а займатися цим всим справа клопітка,ну і так всьо гарно співпало що він кинув...і я написав ну я чекаю на повернення коштів і тоді побачимо,і все пропав більше нічого не відписував..я не розумію його логіки сам вийшов на контакт,признав свою вину і пропав)