Шахрай!!!Другаков Гліб Володимирович

• Автор теми Автор теми Ростислав 26
  • Дата початку Дата початку
  • Відповіді Відповіді 83
  • Перегляди Перегляди 9K
Он вроде организацию уже открывает. Не слежу за ним, так как персонаж скользкий.
Ааа, ну флаг ему в руки)
Скоро откроет анти-АнтиКоллекторскую организацию)
Бог с ним, не будем дальше оффтопить)

Вам выше написал уже юрист) Если такого дела нигде нет, а юрист там что-то,, подает", то есть вопросы) Фамилия юриста не Невзоров, случаем?)
Не только Невзоров таким занимается,в фб и Инсте,ютуб,таких много.Я парочку сейчас сама троллю

Вкладення

• IMG-b39056fae2790fc3f63facc7ee20f191-V.webp
    IMG-b39056fae2790fc3f63facc7ee20f191-V.webp
    121.3 Кб · Перегляди: 111
Договор с ним подписывали? . Есть вероятность, что этот юрист может даже не в курсах.
.
Цей персонаж
І того 8 тис,як судовий збір,+7 йому за роботу...
8к,, судового збору"?! Плюс 7к за работу? Ужас

ответчик ВАФК)))) просто упал с дивана, со смеху))
Так що поради тепер роботи в неї 9 МФО,сума загальна 140000 тис це тіло,як діяти далі,а то вже думаю юристів онлайн вже точно не потрібно підключати)

Ну а це рішення що я скинув так воно справжнє чи ні??там пише що суд признав сплатити тільки тіло
На паркані теж багато що пишуть...
Ви ж самі в стартпості написила, що на сайті мінюста нічого нема... тоді про що мова ?

Так що поради тепер роботи в неї 9 МФО,сума загальна 140000 тис це тіло,як діяти далі,а то вже думаю юристів онлайн вже точно не потрібно підключати)
договор подписівали? как оплачивали услуги єтого чудика?

договор подписівали? как оплачивали услуги єтого чудика?
Ні нічого не підписувала просто онлайн,він спочатку скинув її тіпа 9 позивів на суд,і вона оплатила судовий збір,потім сказав що за місяць мають вернути цей збір типу казначейство,потім чекати місяць на рішення,і за його роботу 12000 тис,половину наперед аванс,а потім в кінці рішення,сказав що зіб'є тіло на 60% тіла боргу..і ось тепер прийшло типу рішення це,і ще йому повинна була заплатити решту суми...ну хоть трохи вже зекономила така от історія..

Ні нічого не підписувала просто онлайн,він спочатку скинув її тіпа 9 позивів на суд,і вона оплатила судовий збір,потім сказав що за місяць мають вернути цей збір типу казначейство,потім чекати місяць на рішення,і за його роботу 12000 тис,половину наперед аванс,а потім в кінці рішення,сказав що зіб'є тіло на 60% тіла боргу..і ось тепер прийшло типу рішення це,і ще йому повинна була заплатити решту суми...ну хоть трохи вже зекономила така от історія..
На чем она сэкономила? Так как сколько всего потратила в сумме?

Назад
Угорі