Сестра влізла в 20 МФО. Як вибиратися з цього лайна?

• Автор теми Автор теми July 89
  • Дата початку Дата початку
  • Відповіді Відповіді 65
  • Перегляди Перегляди 4K
Доброго ранку, форум. Сестра погрузла в МФО, тіла приблизно 120тис... Спочатку був шок,хоча він і зараз держить. Але треба якось трохи розгрібатися з цим. Будемо по черзі по одному закривати. Обдзвонила всіх,ніхто не погоджується на тіло,я так розумію що потрібно чекати. Атакують Глобал,сслонг, швидко гроші страшне як. Наразі цікавить ваша думка з приводу "кредит каса" -тіло 9300,були пролонгації 5022+5022+5022+1000+4022+500+4522(25 110грн), зараз до погашення 14322грн. Я так розумію що це вони вже нам винні кошти. Підкажіть що робити далі,що і куди писати?
В мене тіла 160 тис, мікрозаймів 14 здається, я прости викінув сімку вже 1.5 року пройшло нічого не платив і все добре. Нічого не писав нікуди і все чудово. В мене всі за тіло самі просять щоб я закрив. Ніхто там нічого не атакує ,просто дзвонять і все.
Сколько раз уже писали, что не нужно с ними разговаривать.
Меня и изнасиловать вместе с мамой обещали.
Вот, жду....
Я взагалі не говорив з ними з першого дня прострочки, і вже 2 роки пройшло і все добре, 15 МФО. Тут читаю що хтось переживаю, я в шоці, що заважає помінять сімку і все,ніхто не дзвонить
Сколько раз уже писали, что не нужно с ними разговаривать.
Меня и изнасиловать вместе с мамой обещали.
Вот, жду....
Я взагалі не говорив з ними з першого дня прострочки, і вже 2 роки пройшло і все добре, 15 МФО. Тут читаю що хтось переживаю, я в шоці, що заважає помінять сімку і все,ніхто не дзвонить

Останнє редагування:
Назад
Угорі