?да нет)))Сергеев много)))Не знаю, или Вы обо мне, но стараюсь)
хотя...может и про тебя)))
тема хоть и называется "отзывы про адвоката", но все, почему то, решили обсудить Реварда))
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Нотатка: This feature may not be available in some browsers.
?да нет)))Сергеев много)))Не знаю, или Вы обо мне, но стараюсь)
Не о Вас, я об Advokat UkraineНе знаю, или Вы обо мне, но стараюсь)
Я не против)?да нет)))Сергеев много)))
тема хоть и называется "отзывы про адвоката", но все, почему то, решили обсудить Реварда))
За рішенням суду повертають кошти витрачені на правову допомогу адвоката, зверніться до мене особисто поясню детально, бо ця тема про іншеНепросто це як?? Не повертають? Якось би прояснили цікаво)))
Поздравляю, решение уже вступило в действие?Дякую Сергію Костянтиновичу за роботу. Був суд з онлайн фінанс. Справу виграно. Тепер чекаю повернення коштів за юридичну допомогу. Усім рекомендую.

Отзыв в стихотворной форме,оригинально )))В українців є проблема-
Це кредити в МФО,
Затягли нас в ці кредити,
Як у справжньому кіно.
Потихенько нам давали,
Пропонували знов і знов,
Пролонгуєш,почекаєм...
Обіцяли нам...Потом
Почалося справжнє пекло-
Всім віддай негайно-
І суди,і написи...
Боротьба запекла!
Підключився в боротьбу
Advokat Ukraine
Й полетіли у трубу
Їхні "вимогейн".
На зв'язку цілодобово,
День і ніч працює,
Результати-суперові,
По всіх питаннях консультує.
Виграє судові справи,
Зносить написи миттєво,
Повертає всі витрати
Знає своє "дєло"!![]()
Сколько времени ушло у вас на весь процесс от подачи иска до победы?Дякую Сергію Костянтиновичу за роботу. Був суд з онлайн фінанс. Справу виграно. Тепер чекаю повернення коштів за юридичну допомогу. Усім рекомендую.
А кто подавал в суд? Онлайн финанс на вас?Дякую Сергію Костянтиновичу за роботу. Був суд з онлайн фінанс. Справу виграно. Тепер чекаю повернення коштів за юридичну допомогу. Усім рекомендую.
ДаА кто подавал в суд? Онлайн финанс на вас?
3 месяца примерноСколько времени ушло у вас на весь процесс от подачи иска до победы?

Поздравляю,от кого надпись была?
В этот раз снесли от BBCПоздравляю,от кого надпись была?
А это кто?В этот раз снесли от BBC