Selfie Credit дайте пораду як діяти

• Автор теми Автор теми Судачок
  • Дата початку Дата початку
  • Відповіді Відповіді 7
  • Перегляди Перегляди 349

Судачок

Форумчанин
Дописи
10
Реакції
8
Бали
3
Судачок не надав(-ла) жодної додаткової інформації.
Доброго дня спільното! Підкажіть як зараз поводять себе selfie credit?
Маю тіло кредиту 14 000 грн і пролонгацій на загальну суму 6000, 40 день прострочки, останні 2 тижні вів перемови аби списали нараховані штрафи і розбили тіло + відсотки на 5 щомісячних платежів але безуспішно. Сьогодні запропонували списати штрафи і розбити на 2 платежі тіло кредиту + суму фактично нарахованих відсотків що становить пів тіла кредиту. Варто погоджуватись чи ні, запропонують щось краще?

Маю тіло кредиту 14 000 грн і пролонгацій на загальну суму 6000, 40 день прострочки, останні 2 тижні вів перемови аби списали нараховані штрафи і розбили тіло + відсотки на 5 щомісячних платежів але безуспішно. Сьогодні запропонували списати штрафи і розбити на 2 платежі тіло кредиту + суму фактично нарахованих відсотків що становить пів тіла кредиту. Варто погоджуватись чи ні, запропонують щось краще?
Мій кейс - 20 тисяч, оформлені ще в серпні 2025, виплачувилась пролонгації кожен місяць, разом вже більше тіла вийшло. В січні пішов у прострочку майже по всім кредитам, і по ним також. Десь за 2-3 місяці почали контактувати та наполягати. Через 5 місяців після прострочки домовились на 25К, тобто 125% від тіла, по 5К кожен місяць, тобто 5 платежів. Можливо міг би потягнути та поторговатись, але в мене вже купа кредитів продани, то ж подумав що краще вже почну їх закривати. Умови як на мене достатньо адекватні. Все це обговорював в чаті з менеджером, далі акція на реструктуризацію через кабінет - там і гарантійний лист, і окремий віджет де ці платежі відстежуються.

Така сама ситуація. Тіло 14к, просрочка 32 дні, 2 дні тому прозвонили всіх родичів, врешті я вийшов на зв'язок та запропонували тіло + відсотки без штрафу (22к), я погодився, дали час до кінця місяця. Закриваю.

Така сама ситуація. Тіло 14к, просрочка 32 дні, 2 дні тому прозвонили всіх родичів, врешті я вийшов на зв'язок та запропонували тіло + відсотки без штрафу (22к), я погодився, дали час до кінця місяця. Закр

Мій кейс - 20 тисяч, оформлені ще в серпні 2025, виплачувилась пролонгації кожен місяць, разом вже більше тіла вийшло. В січні пішов у прострочку майже по всім кредитам, і по ним також. Десь за 2-3 місяці почали контактувати та наполягати. Через 5 місяців після прострочки домовились на 25К, тобто 125% від тіла, по 5К кожен місяць, тобто 5 платежів. Можливо міг би потягнути та поторговатись, але в мене вже купа кредитів продани, то ж подумав що краще вже почну їх закривати. Умови як на мене достатньо адекватні. Все це обговорював в чаті з менеджером, далі акція на реструктуризацію через кабінет - там і гарантійний лист, і окремий віджет де ці платежі відстежуються.
Upd. Ще 2 тижні їх помурижив і домовились на 1.5 тіла кредиту за 2 платежі, перший платіж сплачено, другий через місяць. З менеджером у чаті самого застосунку трішки легше спілкуватись, аніж писакою, який майже щодня нагадував про заборгованість

Вони пропонують тіло , мені пропонували але пізніше,6-7 міс.

Кроспостінг
Тело кредита 10000, заплатил им 11500, сейчас просрочка 50 дней, предлагают заплатить 2 платежа по 7800 гривен в течении 30 дней, то есть ещё сверху 15600, пытаюсь с ними договориться на меньшую сумму и разбить на 5 -6 платежей - на уступки вообще не идут, может кто подскажет как договаривались с ними?

Назад
Угорі