Сегодня выходной у звонилок?

• Автор теми Автор теми Олег
  • Дата початку Дата початку
  • Відповіді Відповіді 67
  • Перегляди Перегляди 3K
Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.
Я в шоці. Жодного дзвінка до 14.00. Аж не віриться. Навіть від дінеро які мене особливо люблять. Невже це все можливо?
Сьогодні велике церковне свято! Кали набожні стали! Бояться таки небесної кари!
Post automatically merged:

:saint::saint:

В мене антиспам стоїть тож в день може бути один дзвінок що програма пропустила . Але зато е-гроші так як бабушка моя каже вже від ранку забембали мене.
Бліііін, у мене теж є е-гроші...а що за прога у вас така?

Кешбері вихідних немає..За день вже майже 70 дзвінків.

Сегодня и у меня значительное снижение частоты звонков. С чем связано - не могу сказать, так как сам в шоке и в ужасе. Телефон еще не разрядился. Как правило, к 12:00 он у меня уже просит зарядку, а тут незадача.
Могут к концу месяца сильно активизироваться. А может и вправду рабам начали давать выходные: субботу, воскресенье и отмеченные красным днем в календаре.
Кешбери хотіли поспілкуватись та дінеро, а я ні, мабуть образились, всі решта мовчать.

а мене Кешбері вже достав, і Манібум пам'ятає про мене, а Кредит7 взагалі в понеділок не буде пускать за кордон і 2 на черзі на виїзд за 1000 грн
Ооо, я не одна, я 3 - я в черзі, виїдуть від вас, дайте знати, хочу вспіти стіл накрти, ви там сильно їх не корміть, ще від мене отримають смаколиків.

Кешбери хотіли поспілкуватись та дінеро, а я ні, мабуть образились, всі решта мовчать.

Ооо, я не одна, я 3 - я в черзі, виїдуть від вас, дайте знати, хочу вспіти стіл накрти, ви там сильно їх не корміть, ще від мене отримають смаколиків.
Screenshot_20190921-181814_Messages.webp

Останнє редагування:
Профит Капитал и Фактор - 73 звонка в течении часа , поочередно .... Трудяги ....

Screenshot_20190921-181814_Messages.jpg
А я нікуди не збираюсь і родичі також.

Приват к стати да, целый день наяривают)
Приват це окрема тема. Після виїзної групи та дзвінків моєму неповнолітньому племіннмку сьогодні подзвонили мені. Хотіли 23000 тис. Зійшлися на 5500 до 27.09. Ще подумаю що з ними робити, пораджуся з юристом. Я зрозуміла що вони бояться фактів, наведених їм. Треба з ними розмовляти жорстоко, з наглістю. На мою вимогу назвати свої ПІП почула відмову.

Останнє редагування:
Неделю вообще ни одного звонка, ни одного смс. Просрочки 4-6 месяцев. Неужели можно включать звук на телефоне)))

Длительность просрочек при лютом морозе прямопропорциональна кол-ву звонков. Для гуманитариев: чем дольше просрач, при этом ни с кем не общаться- тем меньше звонят. Бесперспективно. А включенный ограничитель/автоблок в Вашем гаджете сводит вероятность дозвона к нулю (опять для гуманитариев: активный блокиратор незнакомых номеров и смс обеспечит тихую, спокойную жизнь ) ?

А действительно, сегодня они все... Сдохли шоле??? (Надежда на грани отчаяния ?). Подозрительно сие... Один номер и всего-то 4 вялые попытки...

Сьогодні велике церковне свято! Кали набожні стали! Бояться таки небесної кари!

:saint::saint:
Набожні, забобонні і на такій роботі. ? Ото жага до шалених грошей! Напевне й на Пасху "вкалують" )))

Вкладення

• Screenshot_2019-09-21-19-23-11.webp
    Screenshot_2019-09-21-19-23-11.webp
    39.2 Кб · Перегляди: 34
Останнє редагування:
Бліііін, у мене теж є е-гроші...а що за прога у вас така?
Програма блокує і їх . Це вони до бабушки моєї наярювали від ранку. Вона трубки не бере з невідомих номерів , а сьогодні прийшла до мене і каже зроби щось бо вже забембали, я передзвонила щоб дізнатись хто це то автовідповідач представився е-гроші . А програма в мене стоїть truecaller.

Вот такое письмо сегодня пришло от Фатора

Что делать , начинать боятся?

Вкладення

• P90921-234436.webp
    P90921-234436.webp
    478.6 Кб · Перегляди: 30
Неделю вообще ни одного звонка, ни одного смс. Просрочки 4-6 месяцев. Неужели можно включать звук на телефоне)))
Я помітила, що все таки на вихідних дзвонять рідше і не всі.
А у вас дійсно свято)

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.
Назад
Угорі