Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Нотатка: This feature may not be available in some browsers.
Добрый вечер ! Как понять вп или Инн влепили( карты заблокированы)?и какие дальнейшие действия? Год в прострочках...работаю официально, как разрулить ума не приложу
Да, все так как ви написали...подскажите дальнейшие действия ?Якщо заблоковані карточки - значить приватний виконавець відкрив провадження (ВП) і є постанова про арешт. Власне ВП відкривається на основі виконавчого напису який видав приватний нотаріус. Усю інформацію ви можете подивитись в Автоматизованій системі виконавчого провадження.
я в особисті повідомлення напишу, щоб тут не розписуватиДа, все так как ви написали...подскажите дальнейшие действия ?
Хорошоя в особисті повідомлення напишу, щоб тут не розписувати
Она пока "Читатель", личка закрыта.я в особисті повідомлення напишу, щоб тут не розписувати
Большое спасибо,незнаете случайно на сайте есть образец письма исполнителю для разблокировки счетов?Она пока "Читатель", личка закрыта.
Juli777, в этой теме, все подробно расписано. Мне таки есть, что вам ответить))) или ответы на часто задаваемые вопросы
1. Вам потрібні документи по виконавчому провадженні, а саме постанова з індентифікатором для доступу до всіх документів в АСВП.Большое спасибо,незнаете случайно на сайте есть образец письма исполнителю для разблокировки счетов?
Это вам повезло,что карту через суд разблокировали.У нас только остановка исп.действий и все.А карта все время была в блоке.Вот сегодня отнесем исполнителю решение суда и наконец-то карту разблокируют!!!1. Вам потрібні документи по виконавчому провадженні, а саме постанова з індентифікатором для доступу до всіх документів в АСВП.
а. Якщо у Вас є додаток ДІЯ то там ця інформація має бути.
б. Якщо виконавець недалеко від Вас то найкраще прийти до нього особисто з заявою на ознайомлення з матеріалами виконавчого провадження та зробити копії усього що там є (я так зробив, оскільки виконавець повиннен не пізніше ніж на наступний день повідомити вас в письмовій формі (лист з повідомленням про вручення) про ВП. Якщо він цього не зроби ( а він і не зробить) у Вас появиться аргумент у суді. Доречі, я рекомендую Вам зходити до виконавця навіть якщо у Вас є ДІЯ.
в. Можете почекати листа від виконавця.
2. Ознайомившись з матеріалами виконавчого провадження, по гугліть загалом що там би мало бути. У мене була недо-копія а-ля кредиту і чорно-білий скан виконавчого напису від нотаріуса. Це грубе порушення що є підставою для визнання виконавчого напису таким що не підлягає виконанню оскільки Ваша заборгованість не є безспірною ( це теж погугліть).
3. Якщо у Вас є кошти то можете звернутись до юристів тут на форумі і вони поможуть Вам скласти позовну заяву і забезпечення до неї (в забезпеченні потрібно просити про зупинення виконавчого провадження до моменту розгляду справи по суті та зняття арешту з зп рахунку; в позові - аргументація чому напис не підлягає виконанню). Тим не менше, оскільки така ситуація вирішується тільки через суд, Вам все одно потрібно приблизно 1400 грн. для сплати судового збору. У будь якому випадку, навіть якщо ви звернетесь до юриста чи складатимите позов самі, найкраще занести особисто в суд позовну заяву це пришвидшить процес її реєстрації та розгляду забезпечення. Час тут грає роль.
4. Коли вирішите питання з позовом та забезпеченням, потрібно дочекатись ухвали стосовно забезпечення (це 5-7 робочих днів)ю На мою думку, найкраще самостійно навідуватись до суду і взнавати чи є така ухвала чи ні, оскільки на судовій владі інформація оновлюється з запізненням ще на тиждень.
5. Якщо вам задовільнили забезпечення - в цей же ж день особисто потрібно поїхати в офіс виконавця і подати заяву про зупинення виконавчих дій у зв'язку з рішенням суду. Якщо виконавець Вас проігнорує чи не виконає судове рішення - це підстава для анулювання його ліцензії.
Це дуже короткий перелік дій котрі я зробив і десь за 2 тиждні призупинив ВП і отрима доступ до ЗП карти, тепер чекаю на судове засідання та остаточне рішення.
Головне не панікуйте і спокійно та поступово вибивайте як виконавця так і виконавчий напис.
Так, повезло з зп картою, тим не менше навіть якщо просто зупинили вп в перші два тиждні це вже плюс. На сьогодні, працівник може змінити банк для зп тому потрібно принаймі зупинене ВП. Звичайно, роботодавці є різні, але на крайній випадок можна і зп карту змінити, особливо якщо приват.Это вам повезло,что карту через суд разблокировали.У нас только остановка исп.действий и все.А карта все время была в блоке.Вот сегодня отнесем исполнителю решение суда и наконец-то карту разблокируют!!!
ЕстьБольшое спасибо,незнаете случайно на сайте есть образец письма исполнителю для разблокировки счетов?