Попередньо було зроблено пролонгацій на загальну сума більше 8 тисяч гривень! Остання пролонгація була зроблена 10 днів назад! Сьогодні наступив день оплати (5000 грн тіла +1045 грн відсотки)
Так ось сьогодні ця сума і була списана!
чому прийшло два повідомлення про отримання платежу 6045 грн, я без поняття! Мене це не цікавить!
Головне, що в кабінеті вказано, що кредит закритий!
Справку про закриття я облв‘язково у них запрошу!
калам не думаю, що продали, бо просрочки не було!
в попередніх темах розказувала, чому написала на урядову і т.д.
Тому заспокойтесь, а то бачу розумників тут буде багато! Не розібравшись, відразу негативні коменти полились!
Подскажите пожалуйста что Вы говорили на урядовiй? Точно такая же ситуация - 2 кредита переплатил пролонгациями в 2 раза (если не больше)
Я на урядову обращалась по другому поводу!
они мне и моим родителям начали нагло угрожать! Причиной было то, что я по телефону им сказала, что полностью оплачу кредит, а сделала только пролонгацию, на что они начали просто бомбить сообщениями и звонками с угрозами!
я написала «скаргу», где всё подробно описала, прикрепила скриншоты с переписками и все!
Друзі. Тут пахне якимось гемором. Автор пише, що зробила пролонгацій на 8к,і їй списали всі борги. Але вона показала транзу на 6к з копійками гривень. Можете скрін глянути. І в той же час приходить повідомлення про збільшення ліміту. Це як?))) Контору свою задвигає, чи там мозок у пустелі народився?
А хіба по Вашому таким способом задвигають свою контору???? Агітуючи писати на них на урядову, якщо є проблеми? Як мінімум логіки у Вас ноль...
поділилась своєю історією, не подобається чи здається, що «пахне геморою», проходьте мимо...
а кому дійсно цікаво і є запитання, з задоволенням відповім!