Сегодня по всем друзьям в фейсбуке меня и маму отправили типа как мы просим о помощи , как быть ?

• Автор теми Автор теми Castorama
  • Дата початку Дата початку
  • Відповіді Відповіді 49
  • Перегляди Перегляди 2K
:facepalm: Уже об этом писано-переписано... Друзьям напишите, что взломали аккаунт, мошейники-аферисты, маме накапать валерьяночки или 50грамм, себе - шоколадку с коньяком. Включить покерфейс и красить яйца. И руки мыть почаще.
Ну я просто якби переживаю що буде ще круче

Фактор такій реально приставучий це й ! Звонять довго ?просто люди на мене злі тіпа я номери подавав !

Ну десь пів року майже
Ви ж до людей не дзвонити. Хай з ними не говорять або хочуть нехай віддадуть за Вас. Включай те пофігізм. Поки ви йдете на контакт то будуть дзвонити.

Ви ж до людей не дзвонити. Хай з ними не говорять або хочуть нехай віддадуть за Вас. Включай те пофігізм. Поки ви йдете на контакт то будуть дзвонити.
Просто перехожу на інш місце роботу так переживаю щоб туди не дістались ! Ну всім кажу документи загубив так хтось он-лайн кредитів набрав !

Логічно але люди різні хтось пойме , а хтось ні
Круче це як. Ну зроблять пару фоток. Розішлют. Пам'ятайте борги це не злочин
Та просто репутація губиться, а потім попробуй заробити знов
Вже честно скажу суїцидом пахне ,так втомився

Просто перехожу на інш місце роботу так переживаю щоб туди не дістались ! Ну всім кажу документи загубив так хтось он-лайн кредитів набрав !
Я Вам скажу якщо хочуть то роботу знайдуть і будуть дзвонити всіх кого знайдуть. А ви ще і соц сеті відкрили то в них Джек пот

Логічно але люди різні хтось пойме , а хтось ні

Та просто репутація губиться, а потім попробуй заробити знов
Вже честно скажу суїцидом пахне ,так втомився
Про таке навіть не думайте. Давно прострочки?

Та уже з вересня- жовтня ! Ну мені це й фактор пропонує за тіло кредита закрити !
Це ваше діло платити чи не платити. Я тоже з ними війну вів. Прибацані вони. Аж до прокуратури дойшов. Тепер тихо.

Це ваше діло платити чи не платити. Я тоже з ними війну вів. Прибацані вони. Аж до прокуратури дойшов. Тепер тихо.
Шо прибацані так то точно ! І ефективно все закінчилось ??просто подзвонив другу в поліцію то й каже поліція не поможе ! То і не знаю як з ними боротися

Шо прибацані так то точно ! І ефективно все закінчилось ??просто подзвонив другу в поліцію то й каже поліція не поможе ! То і не знаю як з ними боротися
В мене були колажі на сусідів. Ставили на продзвон всіх. Поліція прийняла заяву але нічого не зробили. Пішов в прокуратуру.. Кіберполіцію

Фактор такій реально приставучий це й ! Звонять довго ?просто люди на мене злі тіпа я номери подавав !

Ну десь пів року майже
Скажіть всім,що не давали номери,а то шахраї,це ж правда і є

Просто мені та матері весь день звонять мама на нервах вся боюсь що піду на роботу , а вона ще не дай Бог шкоду якусь зробить ! Позор кричить
Сказати всім, що шахраї! Ви навіть уявлення не маєте, що хочуть!

Назад
Угорі