Сегодня начинаются просрочки по займам

• Автор теми Автор теми delena3113
  • Дата початку Дата початку
  • Відповіді Відповіді 185
  • Перегляди Перегляди 8K
У меня просрочки полтора-2 месяца. По местным меркам, это относительно мало. Меня колошматило 2 недели. Потом попустило. Так как мои переживания мне не помогут, а сделают только хуже: минус здоровье, минус настроение, минус деньги. Отпустите это все! Оно того не стоит вообще.
У меня пару недель... поэтому и реакция пока негативная...
Обов'язково придбайте!
А то нема вже сил лягати з думками... прокидатися з думками...

Не панікуйте , не накручуйте себе. Все буде добре. Повірте людям які через це пройшли.
На вашій стороні закон , який захищає Вас. Все що вони малюють це не законно. Я теж переживав, коли не було чим платити. Прийняв рішення закрити тих кого не просрочив. Далі поговорив з рідними все росказав. Батько побіг одразу до адвоката ( гроші на вітер називається)
В цих шараг така тактика , психологічно тиснути на Вас, родичів , можливо сусідів , знайомих. І тоді може ви , а може родичі злякаються і понесуть їм гроші . Адже кожен день борг росте на 1000гривень. Я теж так думав. Поки не знайшов на ютубі блогера, який допомагає людям боротися з МФО. Сказав що якщо готові до телефонного терору , то можете жити далі спокійно, краще змініть сімку , і буде все добре. Підготував лист на компанію Манівео , в тим що їхні нарахування не законні , і так далі. Після двох місяців просрочки міолан запропонував тіло +100грн. Потім манівео продали таліону , вони з початку просили тіло і відсотки по договору. Потім попросили тіло і пару тисяч гривень. А нарахували в кабінеті майже 100тисяч гривень. Так що не бійтесь. Ніхто нікуди не прийде . І нічого Вам не зробить. Все що вони можуть це накласти ІНН ( надпис нотаріуса) його можна знести за 1000грн.
Їдьте в Італію , збирайте гроші на тіла, це якщо плануєте щось гасити. Але нічого не пролонгуйте!!!

Обов'язково придбайте!
? ? ?

1639918583139.webp

Не панікуйте , не накручуйте себе. Все буде добре. Повірте людям які через це пройшли.
На вашій стороні закон , який захищає Вас. Все що вони малюють це не законно. Я теж переживав, коли не було чим платити. Прийняв рішення закрити тих кого не просрочив. Далі поговорив з рідними все росказав. Батько побіг одразу до адвоката ( гроші на вітер називається)
В цих шараг така тактика , психологічно тиснути на Вас, родичів , можливо сусідів , знайомих. І тоді може ви , а може родичі злякаються і понесуть їм гроші . Адже кожен день борг росте на 1000гривень. Я теж так думав. Поки не знайшов на ютубі блогера, який допомагає людям боротися з МФО. Сказав що якщо готові до телефонного терору , то можете жити далі спокійно, краще змініть сімку , і буде все добре. Підготував лист на компанію Манівео , в тим що їхні нарахування не законні , і так далі. Після двох місяців просрочки міолан запропонував тіло +100грн. Потім манівео продали таліону , вони з початку просили тіло і відсотки по договору. Потім попросили тіло і пару тисяч гривень. А нарахували в кабінеті майже 100тисяч гривень. Так що не бійтесь. Ніхто нікуди не прийде . І нічого Вам не зробить. Все що вони можуть це накласти ІНН ( надпис нотаріуса) його можна знести за 1000грн.
Їдьте в Італію , збирайте гроші на тіла, це якщо плануєте щось гасити. Але нічого не пролонгуйте!!!
За 1000 грн снести надпись? Это студент-практикант что ли? Меньше чем 5к я не видела

Все будет хорошо. Сама такая же. Позвонят и успокоятся. Предупредите родных

Такая же ситуация была 2 недели назад, прокричал и успокоился. Это надо пережить и Вам будет легче
Да, уже пережила, действительно как гора с плеч)

Догброго вечора шановні формучани, хочу подякувати форуму за підтримку, маю 24 мфо одне закрила просрочка з серпня місяця. 3 місяці була чечня по 100 дзвінків в день, плюс писали гадості в групах сосідів добавляли, дзвонили сосідам що я беру на них кредити вони прибігали а це село уявіть собі просто жах. Плюс я ще довірилася одній компаніі АО Захист яка мені мала допомогти взяти на себе весь удар але нічого з цьогто не вийшло. зараз стало менше набагато дзвінків і я знаю навіть якщо беру слухавку що говорити. форум це велика підтримка. Сьогодні зайшла еа сайт убкі і знову шокована цифрами вже нарахували 325 000% і додали до основної суми 30 000 було 100 000 тіла стало 130000. перший раз як я побачила суму 3 дні не спала, але дякуючи форуму трохи заспокоїлася. відверто кажучи тягне підняти слухавку але борюся з цим.

Сьогодні зайшла еа сайт убкі і знову шокована цифрами вже нарахували 325 000% і додали до основної суми 30 000 було 100 000 тіла стало 130000. перший раз як я побачила суму 3 дні не спала
:rolleyes::rolleyes::rolleyes: Навіть мені з двома вищими освітами :dntknw:

есть проданые договора теперь высвечивается и долг мфо и каллов вместе, наверное захотят оплаты и те и те

Сьогодні зайшла на форум,стало набагато легше. Підтримка. А то вже бажання,щось зробити з собою. В житті скільки всього пережила. Скільки кредити банкам заплатила. Викрутилася. Але в такому лайні ніколи не була.
Вы тут не одиноки. Я вот сегодня забыла вообще, что кому то что то должна, целый день провела в кругу друзей и даже не вспомнила, так что форум реально помог)))))

Досудебно сносят , Михаил невзоров на ютубе посмотрите
И шо он может сказать?)
За 1000 грн снести надпись? Это студент-практикант что ли? Меньше чем 5к я не видела
Та не, это мошенника-митингаря Мишку Невзорова пиарят. Чет по ходу у Зины дела похуже стали))

вот из-за того, что Вы не знаете - где читать, что читать и что из этого для Вас важное, начинается паника, хотя для нее нет оснований
Розумієте, навіть якщо морозитись від дзвінків,то все одно знайдуть. І платити треба .А грошей немає.

Розумієте, навіть якщо морозитись від дзвінків,то все одно знайдуть. І платити треба .А грошей немає.
Ви головне почніть морозитись, а далі ввійдете в смак і точно не захочете віддавати комусь свої гроші.

Сегодня сроки кредита. Настроена не пролонгирывать, но ужасно боюсь ещё. Вроде легче после форума, а начинать страшно. Выхода все равно нет , платить нечем.
Настроение не понятное, то легче , то страшно какими-то волнами.
У мене десь 20 мфо, просрочка вже неділя, норм пока звонили соси на роботу я взяв трубку сказав такій непрацюе, головне рідних предепредіть

то все одно знайдуть.
кого или что найдут?
І платити треба .
какие причины того, что платити треба?
тем более забудьте о шарагах)

Ви головне почніть морозитись, а далі ввійдете в смак і точно не захочете віддавати комусь свої гроші.
Я по моєму починаю вже входити в смак. Але ще є дикий страх. Паніка. Після того,що я передумала за ці три дні кошмарних думок .Чесно мені страшніше те,про що я думала,ніж їхні дзвінки.

Назад
Угорі