Сьогодні знайшла себе в ЄДР боржників

• Автор теми Автор теми Оксана С.
  • Дата початку Дата початку
  • Відповіді Відповіді 162
  • Перегляди Перегляди 11K
У этих я не брала ничего
Наверно другая шарага продала этой шараге
Брала не брала, но судиться придется уже с ними или с исполнителем. Договор о переуступке все равно можно поднять на свет.

У этих я не брала ничего

Наверно другая шарага продала этой шараге
Типу кали,знаю випадки,то вони роблять написи по старих банківських кредитах.
В знайомої від 2012 року не пам'ятаю який банк,бо такого банку вже давно й немає,зробили напис.
І саме пєчальне,що вона не захотіла оспорювати,а тупо виплатила(((
То чому ж їм не клепати ті написи,якщо багато хто просто виплачують мовчки.

Теж сьогодні знайшла себе в ЄДР ??‍♀️ Прив.нот. Горай О.С. Приватний виконавець Русецька Оксана Олександрівна . Не яка контора, нічого ..
У моего мужа точно также Горай О.С. и Русецька О.О. вчера письмо от исполнителя пришло. Как в суд подавать ума не приложу. Прочитала здесь, что нужно в течении 10 дней "ответку им бросить", а з/п только через 2 недели и то на карту банка) Вот если карту заблокируют, что тогда делать вообще не знаю...

У моего мужа точно также Горай О.С. и Русецька О.О. вчера письмо от исполнителя пришло. Как в суд подавать ума не приложу. Прочитала здесь, что нужно в течении 10 дней "ответку им бросить", а з/п только через 2 недели и то на карту банка) Вот если карту заблокируют, что тогда делать вообще не знаю...
подавайте иск с клопотанням об отсрочке оплаты суд сбора

Дуже багато Горай О.С. наробив ВНН, 20.06.2020 зокрема, і по різних МФО(

подавайте иск с клопотанням об отсрочке оплаты суд сбора
А мы сможем сами это сделать без адвоката? Где пример заявы взять, чтобы правильно все сделать? И в какой суд нужно подавать, в свой районный ( мы из пгт) или прям в г Днепр?
Дуже багато Горай О.С. наробив ВНН, 20.06.2020 зокрема, і по різних МФО(
В нас по Кредит Капитал

А мы сможем сами это сделать без адвоката? Где пример заявы взять, чтобы правильно все сделать? И в какой суд нужно подавать, в свой районный ( мы из пгт) или прям в г Днепр?

В нас по Кредит Капитал
в Днепр, на Янгеля 4)))
я же не знаю, сможете вы сами сделать или нет)))

В нас по Кредит Капитал
У мене Кредит плюс

в Днепр, на Янгеля 4)))
я же не знаю, сможете вы сами сделать или нет)))
Спасибо) буду где то искать пример заявы и стараться сделать все сама) я так думаю нужно еще с юристами с форума пообщаться, может помогут...

Спасибо) буду где то искать пример заявы и стараться сделать все сама) я так думаю нужно еще с юристами с форума пообщаться, может помогут...
? за ваши деньги, любой каприз))
пы.сы. если не секрет, то в каком пгт живете?

Привіт всім. Сьогодні знайшла себе в ЄДР боржників. Приватний виконавець Дорошкевич В.Л., документ (написано-виконавче провадження) видав приватний нотаріус Житомирського нотаріального округу Горай О.С. Підкажіть, будь ласка, що це і що буде далі? Чим це страшне?Провадження відкрите 14.07.2020 по боргу перед Кредит Плюс, Нервую так, що не можу думок до купи зібрати, на форумі шукала, але мабуть від хвилювання нічого не знаходжу. На руках немає жодних документів, поштою ще не приходило, повідомлень теж ніяких не було. Читала, що треба в суд йти, але з чим. Допоможіть порадами, будь ласка.
І я сьогодні випалково побачила. Теж від цього житомирського, але в мене Алекси

Закройте сразу и карту и счёт в банке как можно скорее!!!
После ареста будете месяцами пытается разблокировать
Так ведь можно и укрпочтой отправить ?
Или новой почтой ?

Или новой почтой ?
можно конечно)))
я не для этого спрашивал

Или новой почтой ?
з/п ведь только на карту. Как с этим быть даже не знаю...

Назад
Угорі