Сьогодні знайшла себе в ЄДР боржників

• Автор теми Автор теми Оксана С.
  • Дата початку Дата початку
  • Відповіді Відповіді 162
  • Перегляди Перегляди 11K
Дила, год там. Картой пользуюсь спокойно

Привіт всім. Сьогодні знайшла себе в ЄДР боржників. Приватний виконавець Дорошкевич В.Л., документ (написано-виконавче провадження) видав приватний нотаріус Житомирського нотаріального округу Горай О.С. Підкажіть, будь ласка, що це і що буде далі? Чим це страшне?Провадження відкрите 14.07.2020 по боргу перед Кредит Плюс, Нервую так, що не можу думок до купи зібрати, на форумі шукала, але мабуть від хвилювання нічого не знаходжу. На руках немає жодних документів, поштою ще не приходило, повідомлень теж ніяких не було. Читала, що треба в суд йти, але з чим. Допоможіть порадами, будь ласка.
Сколько просрочка по кредит +?

Дила, не совсем. Там свои приколы. Но оплатил перед попаданием в этот реестр и ещё раз после.
Две недели хочу выйти с него, но не дают. Чеки и квитанции исполнителю нах не нужны. Ей "некогда".

ну смотрите, с момента получения письма у вас 10 дней на подачу иска в административный суд о признании постановления об открытии ИП незаконным и его отмене.
можете ждать письмо (если оно вообще придет конечно), а можно уже начинать готовить иск и в понедельник, к примеру, его отправить в суд
Я прочитала, что если должник не получил копии постановления "про відкриття виконавчого провадження",то государственный исполнитель не в праве исполнять провадження. Но это написано про государственного, а на частного исполнителя это не распространяется?

Можу порадити дуже класного адвоката, через тиждень позов буде в суді. І соплі довго не жує
Дякую за допомогу, я спочатку спробую знайти місцевого,та якщо не вийде, то можливо скористаюсь. Дякую щиро.

Я прочитала, что если должник не получил копии постановления "про відкриття виконавчого провадження",то государственный исполнитель не в праве исполнять провадження. Но это написано про государственного, а на частного исполнителя это не распространяется?
Боржник вважається повідомленим про початок примусового виконання рішень, якщо йому надіслано постанову про відкриття виконавчого провадження за адресою, зазначеною у виконавчому документі.

Боржник вважається повідомленим про початок примусового виконання рішень, якщо йому надіслано постанову про відкриття виконавчого провадження за адресою, зазначеою у виконавчому документі.
Мне не приходило письмо. Тупо карту заблокировал гос исполнитель по долгу в Дельте ( уже не помню в каком году долг был)

Дякую за допомогу, я спочатку спробую знайти місцевого,та якщо не вийде, то можливо скористаюсь. Дякую щиро.
Шукайте такого, щоб уже стикалися з таким, а то буде як у знайомої місяць чекала, а він так позив і не родив. А потім взагалі відмовився, бо ще не стикався з такими справами і лінь було позов з 0 писати. А так не звилюйтеся, все не так страшно як здається ?

Шукайте такого, щоб уже стикалися з таким, а то буде як у знайомої місяць чекала, а він так позив і не родив. А потім взагалі відмовився, бо ще не стикався з такими справами і лінь було позов з 0 писати. А так не звилюйтеся, все не так страшно як здається ?
Дуже дякую Вам за пораду і підтримку!

Пока на связь не выходит исполнитель, с недели еще попробую. Хочу понять кому ж платить таки))
И увидела что было открыто и потом закрыто исполнителем еще одно производство. Думала так не бывает)

Назад
Угорі