Сьогодні як ніколи. Настрій в гаyно. Шукаю моральної підтримки.

• Автор теми Автор теми Zabava
  • Дата початку Дата початку
  • Відповіді Відповіді 90
  • Перегляди Перегляди 4K
Lilia, місяць?!,Я думала день подзвонять і все,моєму чоловіку три рази на роботу подзвонили,а мені цілий день,да це всі мене цілий місяць обсуждать будуть,буде про що поговорити.
Це в мене вже минув місяць. І далі продовжується. Нічого, тримайтесь. Головне заспокойтесь і виберіть свою позицію

Lilia, сьогодні знову дзвонили на роботу,і на моб.телефон завідуючій,маніфою, і вона так стримано,але твердо, сказала,що її не питали,коли давали кредит,і вона відповідає за трудовий процес,а інше-моє особисте діло,і її це не стосується.
Leona, подивимось,це в мене,я розумію,тільки початок,я попередила,що будуть місяць дзвонити.Дякую Вам за підтримку,бо вже трохи страшно,а якщо подзвонять в районо?
Leona, подивимось,це в мене,я розумію,тільки початок,я попередила,що будуть місяць дзвонити.Дякую Вам за підтримку,бо вже трохи страшно,а якщо подзвонять в районо?

Та вчора напсіхувалась за колажі і ще сьогодні в прокуратуру ходила. Одна з родичок які попали під роздачу має чоловіка прокурора то ходила до нього розказувати що і як. То пробив тих калососів звідки дзвонять. Теж займеться цим ділом. Але оті ходіння....і той осуд в очах....певно ще броня в мене не наросла до того всього....
Броня наростає не за один день. Я також змарніла до того як їм перестала платити такі думки заходили що я думала що зійду з розуму. Але не все одразу. Тримайтесь і через деякий час будете згадувати це з посмішкою.)))

Меня сегодня опять накрыло. Родители увидели письмо от кредит плюс и устроили мне такое. Я и алкашка и наркоманка и вообще если не я то у них все было по другому. И квартиру у меня заберут. Это при том что сейчас у меня обнаружили серьезную болезнь щетовидной железы. Честно хочется уйти и пропасть безвести. Но ребенок тогда кому нужен будет. Довели меня. Трусит всю.

Меня сегодня опять накрыло. Родители увидели письмо от кредит плюс и устроили мне такое. Я и алкашка и наркоманка и вообще если не я то у них все было по другому. И квартиру у меня заберут. Это при том что сейчас у меня обнаружили серьезную болезнь щетовидной железы. Честно хочется уйти и пропасть безвести. Но ребенок тогда кому нужен будет. Довели меня. Трусит всю.
ну піти це найлегший варіант саме для Вас, але це не вихід. Тримайтесь! Моїм листи мало не щодня приходять, а вони живуть за 200км від мене. Я не спідкуюсь з батьками і сестрою. Для мого психологічного стану це стрес і неаби який.

Нужно выстоять. можно переехать с ребенком.. время перемен. найдите в этом плюсы и возможности. Они точно есть.

Привіт. Сьогодні шараги і калососи як з цепа зірвались. Вроді ж і знаю що може бути і режим сніжинки - не говорю ні з ким. Але ...родичі просто розривають мене...псіханула і всіх послала. Не подобається? Йдіть в поліцію. Сама в поліцію хожу як на роботу.
Нарешті дозріла змінити сімку.
За цей період змінила роботу. Перейшла працювати неофіційно. Але і нова робота не радує бо як заєць дьоргаюсь на ліві номери хоч і блокер стоїть.
Просрочки по шарагам 2 місяці. А всього їх 32 вроді, навіть і не хочу рахувати деякі. Тому уявіть який прес йде на мій номер і контактні і на родичів...
Шукаю підтримки бо накрило сьогодні. От сижу в кавярні - латешка, десертик, люди навколо а мене трясе капець просто.
За ці два місяці від нервів заробила язву шлунка, маю ще хворі нирки і було таке що ноги віднімало.
З рідних підтримує чоловік, але бачу як йому важко морально. Доречі його ще поки не знайшли. Що навіть дивно.
Переживаю за дочку, змінила їй сімку, соц мереж в неї не має.
Якось сумбурно написала....але вставте мізки на місце. Підтримайте мене....
Мені сьогодні теж багато телефонують !!

Zabava, моєму тату 84 роки,мама йому розповіла,він тепер не спить, каже,доньку мою в Турцію продадуть, а квартиру заберуть. А на роботу подзвонили,сказали подзвонять в районо, це кредит 7
Але донька ,вдома,а в садочку карантин об'явили,отак,може,і вилізимо з болота
Leona, хоча, Турція..
Как вариант
Lilia, місяць?!,Я думала день подзвонять і все,моєму чоловіку три рази на роботу подзвонили,а мені цілий день,да це всі мене цілий місяць обсуждать будуть,буде про що поговорити.
Так радуйтесь!Вы теперь звезда на работе №1

ganjkiller, точно,таке задоволення людям доставила,нічого,мені не шкода,ще багато цікавого попереду

ganjkiller, точно,таке задоволення людям доставила,нічого,мені не шкода,ще багато цікавого попереду
Я хочу Вас підтримати. Ви вчитель? Які маєте МФО? Скільки просрочки?

Сменить симку не сложно, но что делать с друзьями. У меня кума в контактах, она банковский работник. Вчера написала мне, что ее уже достали эти звонки, раз по 20 на день. И она не может не брать трубку. Предложила ей сменить симку, она тоже не согласна, говорит что все ее наработки по работе связаны с этим номером. Вот как быть? Когда я брала кредиты, даже мысли близко не было так человека подставить, а получается что подставила, и многолетней дружбе пи***ц. Вот как с этим жить дальше? А я то понимаю, что это только начало и звонков ей будет еще больше, потому что у меня еще 8
МФО не просрочены из 23. а это уже не за горами.Реву целый день.

А инстаграм?
Не реви.Лучше пироженку съешь и попустит
Я собираюсь бросить работу, пока весь этот кошмар не начался. Очень стыдно. Искать новую, ехать на заработки. Не знаю, что делать. Хотя работа у меня хорошая в плане зарплаты. Когда устроилась на нее чуть больше года назад, думала погашу все кредиты и заживу наконец) Но не тут то было. Кормлю этих ypoдoв уже более 2,5 года. Нет больше ни сил ни возможностей. Самое обидное, что тратились деньги первые полгода где-то. А потом все на пролонгацию. Уже отдала им всем столько, что считать страшно, влезла в банковский кредит, людям должна. Лучше бы я сразу забила на них когда было 15-20тыс. А теперь 23 Мфо, 2 банка, кредитки 4 шт, съемная квартира, 3 детей и отсутствие какой-либо либо помощи. Вот как сохранить самообладание?
Наш человек
Не понимаю, зачем бросать работу?
Слабые бросают.Сильные воюют
Не понимаю, зачем бросать работу?
Слабые бросают.Сильные воюют
Стыдно,когда видно

Райдуга, вихователь в садочку
Leona, просрочки невеликі з 2-3березня в сос, кредит каса, качай гроші,укрпозика,кредит 7,маніфою,форза,на підході мілоан, монейвео,кф,е кеш,алекс,вроде всі,ще й банкі

Lilia, сьогодні знову дзвонили на роботу,і на моб.телефон завідуючій,маніфою, і вона так стримано,але твердо, сказала,що її не питали,коли давали кредит,і вона відповідає за трудовий процес,а інше-моє особисте діло,і її це не стосується.
За місяць не дзвонили, я в школі працюю

Райдуга, виходить 13
Lilia, а родичам багато дзвонили?Я видалила соц. сеті, вайбер,тел.книгу,попередила всіх,щоб все заблокували,сама нікому не дзвоню,і трубку не беру,подруг попередила,може,тому дзвонять щільно в садок?
Leona, навіть батьків вихованців попередила і всіх повидаляла,це я тут дізналася

Останнє редагування:
Привіт. Сьогодні шараги і калососи як з цепа зірвались. Вроді ж і знаю що може бути і режим сніжинки - не говорю ні з ким. Але ...родичі просто розривають мене...псіханула і всіх послала. Не подобається? Йдіть в поліцію. Сама в поліцію хожу як на роботу.
Нарешті дозріла змінити сімку.
За цей період змінила роботу. Перейшла працювати неофіційно. Але і нова робота не радує бо як заєць дьоргаюсь на ліві номери хоч і блокер стоїть.
Просрочки по шарагам 2 місяці. А всього їх 32 вроді, навіть і не хочу рахувати деякі. Тому уявіть який прес йде на мій номер і контактні і на родичів...
Шукаю підтримки бо накрило сьогодні. От сижу в кавярні - латешка, десертик, люди навколо а мене трясе капець просто.
За ці два місяці від нервів заробила язву шлунка, маю ще хворі нирки і було таке що ноги віднімало.
З рідних підтримує чоловік, але бачу як йому важко морально. Доречі його ще поки не знайшли. Що навіть дивно.
Переживаю за дочку, змінила їй сімку, соц мереж в неї не має.
Якось сумбурно написала....але вставте мізки на місце. Підтримайте мене....
Якщо ви вже 2 місяці пережили,то далі буде легше.У мене 1.5 міс.просрочки,тримаюсь,дякувати форуму.Це все можно пережити,сором за мфо -це вже і не такий сором,ну поговорять деякий час і забудуть.Головне не спілкуйтесь,бережіть свою нервову систему

Райдуга, освітяни саме більше попадають під удар, багато хто не витримують дзвінків на роботу і все платять з процентами,в нас одна жінка кожен місяць п л стиль проценти,щоб на роботу не дзвонили, бо стидно,я налаштована триматися,тільки лякає виконавчий напис

Райдуга, вихователь в садочку
Leona, просрочки невеликі з 2-3березня в сос, кредит каса, качай гроші,укрпозика,кредит 7,маніфою,форза,на підході мілоан, монейвео,кф,е кеш,алекс,вроде всі,ще й банкі
У мене просрочки четвертий місяць. Алекс кредит закрила, дзвонили ще в перший тиждень просрочки чоловіку та мамі, писали. Манівео продали Таліону, третій місяць у них, почали погрожувати, що колег об'дзвонять. Каса дзвонила чоловіку нещодавно, постійно надсилають мені листи. Качай гроші закрила, там невелика просрочка була, дзвонили тільки мені. У мене їх було десь 15. Зараз 4 + Таліон.
Райдуга, освітяни саме більше попадають під удар, багато хто не витримують дзвінків на роботу і все платять з процентами,в нас одна жінка кожен місяць п л стиль проценти,щоб на роботу не дзвонили, бо стидно,я налаштована триматися,тільки лякає виконавчий напис
Ви давно в просрочці? Це добре, що Ви на роботі не одна. Проценти я теж платила, багато закрила, але більше грошей немає. Була атака тиждень на роботі від Сос кредиту, говорила, що не знаю хто це. Я і правда не знала, бо на дзвінки не відповідала, а колегам вони не представлялися. Їх закрила, тоді ще боялася і гроші були. А тепер пишу в Нацком і на дзвінки не відповідаю.
Райдуга, виходить 13
Lilia, а родичам багато дзвонили?Я видалила соц. сеті, вайбер,тел.книгу,попередила всіх,щоб все заблокували,сама нікому не дзвоню,і трубку не беру,подруг попередила,може,тому дзвонять щільно в садок?
Leona, навіть батьків вихованців попередила і всіх повидаляла,це я тут дізналася
Ви правильно зробили. Мене теж уже ніде немає, тільки Інстаграм( закритий).
Кредит плюс ненормальні. Ще тоді був Вайбер, то вони мені та мамі прислали фото завучів, директора, мене (скачані з сайту школи), данні моїх батьків, чоловіка, брата, адресу начальника відділу освіти. Погрожували,що подзвонять його жінці і скажуть,що ми коханці. Тоді було не дуже весело. Це було ще на початку цієї історії, не знала,що казати, боялася. Це зараз я вже трохи знаю ,як поводитися.
Я так розумію, що його тільки Монетка робить.

Останнє редагування:
У мене просрочки четвертий місяць. Алекс кредит закрила, дзвонили ще в перший тиждень просрочки чоловіку та мамі, писали. Манівео продали Таліону, третій місяць у них, почали погрожувати, що колег об'дзвонять. Каса дзвонила чоловіку нещодавно, постійно надсилають мені листи. Качай гроші закрила, там невелика просрочка була, дзвонили тільки мені. У мене їх було десь 15. Зараз 4 + Таліон.

Ви давно в просрочці? Це добре, що Ви на роботі не одна. Проценти я теж платила, багато закрила, але більше грошей немає. Була атака тиждень на роботі від Сос кредиту, говорила, що не знаю хто це. Я і правда не знала, бо на дзвінки не відповідала, а колегам вони не представлялися. Їх закрила, тоді ще боялася і гроші були. А тепер пишу в Нацком і на дзвінки не відповідаю.

Ви правильно зробили. Мене теж уже ніде немає, тільки Інстаграм( закритий).

Кредит плюс ненормальні. Ще тоді був Вайбер, то вони мені та мамі прислали фото завучів, директора, мене (скачані з сайту школи), данні моїх батьків, чоловіка, брата, адресу начальника відділу освіти. Погрожували,що подзвонять його жінці і скажуть,що ми коханці. Тоді було не дуже весело. Це було ще на початку цієї історії, не знала,що казати, боялася. Це зараз я вже трохи знаю ,як поводитися.

Я так розумію, що його тільки Монетка робить.
Не только

Назад
Угорі