Сьогодні як ніколи. Настрій в гаyно. Шукаю моральної підтримки.

• Автор теми Автор теми Zabava
  • Дата початку Дата початку
  • Відповіді Відповіді 90
  • Перегляди Перегляди 4K
@Lilia,Райдуга, моєму знайомому алєкси зробили,пишуть,що ці є какаш роблять,фінфорс
Райдуга, Ви молодець, а в мене нема грошей їх закривати,я ще в банки плачу, а як Ви дізналися,що то був отсос кредит,якщо вони не представлялися?
Leona, в мене великі суми, я їх не зможу закрити

Останнє редагування:
Алексы вроде как тут пишут,Финфорс,Манивео.Может еще кто хр*н пойми
@Lilia,Райдуга, моєму знайомому алєкси зробили,пишуть,що ці є какаш роблять,фінфорс
Райдуга, Ви молодець, а в мене нема грошей їх закривати,я ще в банки плачу, а як Ви дізналися,що то був отсос кредит,якщо вони не представлялися? Я ж на дзвінки не відповідала, то подзвонив до чоловіка , він їх послав. Потім я відповіла. Мужик сказав, що Сос кредит, що я не реагувала на дзвінки , а чоловік послав, то він усіх обдзвонює. А заплатила, бо землю, дурні, продали. І то на все не вистачило, бо з процентами платила. Це ж треба було так вляпатися.
Leona, в мене великі суми, я їх не зможу закрити
мені зекредит звонив на 7 день просточки у рво.
Та Ви що? Тільки покидьки можуть це робити. І що Вам сказали?

Останнє редагування:
Райдуга, а мені і продати нічого, голодранка,вся в боргах,і донька 15 років,доведеться все витримати,сподіваюсь,громада форуму мені допоможе,підтримає морально
Leona, дякую Вам,що пишете мені

Райдуга, а мені і продати нічого, голодранка,вся в боргах,і донька 15 років,доведеться все витримати,сподіваюсь,громада форуму мені допоможе,підтримає морально
Leona, дякую Вам,що пишете мені
Я тепер теж голодранка. Були кредити в банках + борг за будинок(він на виплаті), ще й вляпалася в МФО. Уже б за будинок розрахувалися. До речі, моєму синові теж 15. Чоловік був шокований. Питав, чому нічого раніше не сказала. А я не знаю, була наче в тумані. Тримайтеся! Це треба пережити. Я збираюся покинути цю роботу, якій присвятила майже все життя. Хочемо з чоловіком поїхати на заробітки, тільки відпускні отримаю. Іншого виходу не бачимо. Син росте, гроші на навчання треба; самі нічого, крім боргів, не маємо. Мене дуже совість мучає, що стільки грошей витратила, сина обділила.

Меня сегодня опять накрыло. Родители увидели письмо от кредит плюс и устроили мне такое. Я и алкашка и наркоманка и вообще если не я то у них все было по другому. И квартиру у меня заберут. Это при том что сейчас у меня обнаружили серьезную болезнь щетовидной железы. Честно хочется уйти и пропасть безвести. Но ребенок тогда кому нужен будет. Довели меня. Трусит всю.
У меня тоже щитовидка...видать от нервов(( барахлит,если от близких нет поддержки, ищите тут, тут Вы ее точно найдете. Держитесь пожалуйста! Здоровья Вам!

Назад
Угорі