Сьогодні як ніколи. Настрій в гаyно. Шукаю моральної підтримки.

• Автор теми Автор теми Zabava
  • Дата початку Дата початку
  • Відповіді Відповіді 90
  • Перегляди Перегляди 4K
Zabava, все этот этап проходят! Вы должны выробатать для себя план, который подходит для вас! Однозначно перестать трусится, у вас есть семья, вот и по мах уделите им внимание. Займитесь чем то интересным для себя. С родными, родичами тут посложнее, иногда они бывают хуже калов. Запомните одну вещь, для всех хорошей вы никогда не будите! Просто этот этам нужно пройти, но с гордо поднятой головой! Читайте форум, здесь полно интересной инфы, а так же мы вас поддержим если вы опять захотите развести сырость))). Всё у вас будет хорошо. А сейчас вам в помощь режим снежинка и пофигизм. Удачи!

Девочки, мальчики... это влияние полнолуния. У меня активизировались клиенты...всем хочется общаться...крму хочется нервничать... тот нервничает еще больше..просто определитесь какую сейчас усилить эмоцию. Может начать бегать или ходить пешком? Сейчас все получится)

Та вчора напсіхувалась за колажі і ще сьогодні в прокуратуру ходила. Одна з родичок які попали під роздачу має чоловіка прокурора то ходила до нього розказувати що і як. То пробив тих калососів звідки дзвонять. Теж займеться цим ділом. Але оті ходіння....і той осуд в очах....певно ще броня в мене не наросла до того всього....
Не переймайтесь. Ви така не одна. Нас багато. Є і такі, які вляпались ще більше, і нічого...
В мене скоро буде рік по проплатах. Нічого. Всіх шлю нах*н. Зате народила гарного синочка. Дома знають всі. Я навіть не приховую. Дійшло до того, що вже знайомих почала консультувати, бо вони теж вляпались. Не переймайтесь. Все буде ОК.

Не переймайтесь. Ви така не одна. Нас багато. Є і такі, які вляпались ще більше, і нічого...
В мене скоро буде рік по проплатах. Нічого. Всіх шлю нах*н. Зате народила гарного синочка. Дома знають всі. Я навіть не приховую. Дійшло до того, що вже знайомих почала консультувати, бо вони теж вляпались. Не переймайтесь. Все буде ОК.
Я теж росказав одразу всім, і вдома, і на роботі. Спочатку всі були в шоці, але вже вляглося, можна сказати звикли. Тож раніше скажете - раніше все "устаканиться." Мене на диво підтримали всі і шлють тих звонарів подалі. Так що я себе більше картав, поки вирішував не платити, давно їх було послати. Але що вже тепер

Привіт. Сьогодні шараги і калососи як з цепа зірвались. Вроді ж і знаю що може бути і режим сніжинки - не говорю ні з ким. Але ...родичі просто розривають мене...псіханула і всіх послала. Не подобається? Йдіть в поліцію. Сама в поліцію хожу як на роботу.
Нарешті дозріла змінити сімку.
За цей період змінила роботу. Перейшла працювати неофіційно. Але і нова робота не радує бо як заєць дьоргаюсь на ліві номери хоч і блокер стоїть.
Просрочки по шарагам 2 місяці. А всього їх 32 вроді, навіть і не хочу рахувати деякі. Тому уявіть який прес йде на мій номер і контактні і на родичів...
Шукаю підтримки бо накрило сьогодні. От сижу в кавярні - латешка, десертик, люди навколо а мене трясе капець просто.
За ці два місяці від нервів заробила язву шлунка, маю ще хворі нирки і було таке що ноги віднімало.
З рідних підтримує чоловік, але бачу як йому важко морально. Доречі його ще поки не знайшли. Що навіть дивно.
Переживаю за дочку, змінила їй сімку, соц мереж в неї не має.
Якось сумбурно написала....але вставте мізки на місце. Підтримайте мене....

Жизнь нам даётся 1 раз..
Как говорил мудрец, вся сила воина в его разуме, когда трудно, посмотрите на небо на звезды, мир настолько прекрасен и неисчерпаем.. А мы зачастую не замечаем мелочей которые нам дарит природа
.. Кто то видит в лужах грязь а кто то отражение неба... Я вам желаю в трудные минуты понять что у некоторых людей есть куда хуже, например болезни, рак и т д. И они бы точно сказали.. Эх мне бы ваши проблемы, я вам искрине желаю счастья и в трудные моменты подумать о чем то высшем внеземном. Мир.

Zabava, А мені сьогодні цілий день дзвонять на роботу і завідуюча кличе до телефону,Щоб розібратись і більше не дзвонили, а дзвінків ще більше.Дуже неприємно,і вичитує, що дзвонять на мобільні всім виховатеоям.Давайте разом триматися.І мама сказала,Щоб не дзвонила, бо батько каплі п'є.Так що не переживайте,Ви несама

Zabava, А мені сьогодні цілий день дзвонять на роботу і завідуюча кличе до телефону,Щоб розібратись і більше не дзвонили, а дзвінків ще більше.Дуже неприємно,і вичитує, що дзвонять на мобільні всім виховатеоям.Давайте разом триматися.І мама сказала,Щоб не дзвонила, бо батько каплі п'є.Так що не переживайте,Ви несама
Я уявляю як вам((((( теж тримайтесь.
Моя мама сьогодні "відзначилась" подзвонила бабусі і розказала- пожалілась як їх пресують і що шлють і що кажуть. В мене одне питання - на фіга таке робити? Бабусі 80 з гаком і тепер мені відкачувати бабусю бо мама гірше кала.....

Zabava, моєму тату 84 роки,мама йому розповіла,він тепер не спить, каже,доньку мою в Турцію продадуть, а квартиру заберуть. А на роботу подзвонили,сказали подзвонять в районо, це кредит 7
Але донька ,вдома,а в садочку карантин об'явили,отак,може,і вилізимо з болота
Leona, хоча, Турція..

Останнє редагування:
Zabava, моєму тату 84 роки,мама йому розповіла,він тепер не спить, каже,доньку мою в Турцію продадуть, а квартиру заберуть. А на роботу подзвонили,сказали подзвонять в районо, це кредит 7
Але донька ,вдома,а в садочку карантин об'явили,отак,може,і вилізимо з болота
Leona, хоча, Турція..
Срочно заблокировать все банковские карты!!Кредит7- самые первые начинают списывать средства.
Всех благ и спокойствия!

Lala, Дякую,картки заблокувала, заспокоїлась, подивимось,що буде завтра,в мене їх не мало.

Привіт. Сьогодні шараги і калососи як з цепа зірвались. Вроді ж і знаю що може бути і режим сніжинки - не говорю ні з ким. Але ...родичі просто розривають мене...псіханула і всіх послала. Не подобається? Йдіть в поліцію. Сама в поліцію хожу як на роботу.
За цей період змінила роботу. Перейшла працювати неофіційно. Але і нова робота не радує бо як заєць дьоргаюсь на ліві номери хоч і блокер стоїть.
Просрочки по шарагам 2 місяці. А всього їх 32 вроді, навіть і не хочу рахувати деякі. Тому уявіть який прес йде на мій номер і контактні і на родичів...
Шукаю підтримки бо накрило сьогодні. От сижу в кавярні - латешка, десертик, люди навколо а мене трясе капець просто.
За ці два місяці від нервів заробила язву шлунка, маю ще хворі нирки і було таке що ноги віднімало.
З рідних підтримує чоловік, але бачу як йому важко морально. Доречі його ще поки не знайшли. Що навіть дивно.
Меняйте симку и мужу тожу,забейте на них у меня больше 35 мфчмо,просрочки с апреля 2019,забила включила режим снежинки и живу,они вам нечего не сделают,ну звонят пишут смс ,замените симку и все.Жизнь станет легче.

Меняйте симку и мужу тожу,забейте на них у меня больше 35 мфчмо,просрочки с апреля 2019,забила включила режим снежинки и живу,они вам нечего не сделают,ну звонят пишут смс ,замените симку и все.Жизнь станет легче.
Слон кредит в вас є?
Мене теж кличе до телефону директор. Як це пережити...

Останнє редагування:
Lilia, я просила,щоб казали,що мене нема,а завідуюча каже, скажіть,щоб більше не дзвонили,і я по телефону блеяла,що ого,який великий борг,ого,де я візьму стільки грошей, мені сказали,будемо дзвонити вашому брату,а в мене немає брата,я ,мабуть, буду всіх виправляти до брата.А на роботі намагаюсь пояснити,що це не довго,подивимось.
Leona, в мне без слона цілий зоопарк,хоча,вже більше цирк,тільки в садку ніхто не сміється,може посварять і трохи заспокоїться?
Leona, зараз дітей немає,вірус,будемо цілий день сидіти і з моїми мфо розмовляти

Останнє редагування:
Забейте ВЫ на этих МУД...КОВ!!!!:metal: В УКРАИНУ залез КОРОНАВИРУС!!!? Берегите себя и родных!!!!:труселя:
Интересная версия для какалоидов : " у меня короновирус, кхе кхе, сейчас не смогу оплатить, кхе кхе... "

мене сьогодні кредит 365 дістав....сусіди приходили...обдзвонили всіх кого знайшли

Lilia, я просила,щоб казали,що мене нема,а завідуюча каже, скажіть,щоб більше не дзвонили,і я по телефону блеяла,що ого,який великий борг,ого,де я візьму стільки грошей, мені сказали,будемо дзвонити вашому брату,а в мене немає брата,я ,мабуть, буду всіх виправляти до брата.А на роботі намагаюсь пояснити,що це не довго,подивимось.
Leona, в мне без слона цілий зоопарк,хоча,вже більше цирк,тільки в садку ніхто не сміється,може посварять і трохи заспокоїться?
Leona, зараз дітей немає,вірус,будемо цілий день сидіти і з моїми мфо розмовляти
Сили вам, до мене вже той слон цілий місяць дзвонить, я на коврику кожен день майже.

Nikolet, я новичок, может вопрос не по теме....у вас с апреля просрочки, какие мфо коллажи делают?

Назад
Угорі