Сьогодні взрив дзвінків. Ніяк непойму хто це.

• Автор теми Автор теми Love
  • Дата початку Дата початку
  • Відповіді Відповіді 70
  • Перегляди Перегляди 3K
Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.
  • Сумно...
Реакції: Asja
Я живу в багатоповерхівці і кого тут підготовлювати...?
Наклеїти дві листівки про шахрайські дії зразок є. На новини налягти . Підставити факти....... Безліч варіантів...

Сьогодні і в мене дзвінків понад 50 і приховані вперше сьогодні дзвонять, що це сталося може я щось пропустила, і по контактних і на роботу дзвонять та пишуть.

Сьогодні і в мене дзвінків понад 50 і приховані вперше сьогодні дзвонять, що це сталося може я щось пропустила, і по контактних і на роботу дзвонять та пишуть.
Мне тоже сегодня контактным наяривали и скрытые тоже.

И у меня куча звонков. В основном кешберри. Мало того в почтовом ящике аж 5 писем. Все общаться наверное хотят.

И у меня куча звонков. В основном кешберри. Мало того в почтовом ящике аж 5 писем. Все общаться наверное хотят.
Ничего ,нужно держаться.Мне уже так хочется чтобы это все закончилось ,но я думаю это надолго,устала

Ничего ,нужно держаться.Мне уже так хочется чтобы это все закончилось ,но я думаю это надолго,устала
Да сегодня что-то уже не было настроения держаться. Все уже так достало. Эти звонки которые не прекращаются.... ух

Да да да... Скрытые тоже есть, интересно кто
Вот и у меня вопрос: Вы ожидаете ответа, кто может звонить со скрытых номеров? Ответ очевиден, кто угодно. Если не верите, дайте номер в личку и я Вам позвоню со скрытого номера. Потом перезвоню с открытого и все станет понятно.

Да сегодня что-то уже не было настроения держаться. Все уже так достало. Эти звонки которые не прекращаются.... ух
У меня уже каждый день из-за них нет настроения,особенно когда достают людей чьи номера не давала,убила бы этих гадов,как надоели,а потом хотят чтобы им платили ,выматают нервы и плати им.Завтра утром опять начнется.

Д
У меня уже каждый день из-за них нет настроения,особенно когда достают людей чьи номера не давала,убила бы этих гадов,как надоели,а потом хотят чтобы им платили ,выматают нервы и плати им.Завтра утром опять начнется.
Да это точно. Доброе утро начинается с смс. ДОЛЖНИК........

Невже Ви настільки залежні від телефону???
Залиште його,вимкніть,зламайте сімку.....

Д
Да это точно. Доброе утро начинается с смс. ДОЛЖНИК........
В мене кожен ранок починається з поцілунків моїх дітей. Готування сніданку разом.
А не хто ж мені подзвонить,що скаже. Та дайте собі волю. !!! Хоч день

Капец блін. Тратити стільки часу розуміючи що в мене блок. Скільки в них там сімок.
Для таких прозвонов не обязательно иметь кучу симкарт и телефонов. Есть другие методы автодозвонов

В мене кожен ранок починається з поцілунків моїх дітей. Готування сніданку разом.
А не хто ж мені подзвонить,що скаже. Та дайте собі волю. !!! Хоч день
Да я вроде стараюсь но иногда не могу сдержать эмоций... Малой моя отрада. Он немного отвлекает.

Підкажіть, а це хто +380573427510

Віртуалка.(IP-телефонія).
В мене так Дінеро наярювали.
От і я на них подумала...сьогодні останній день. В понеділок хочу закривати, як думаєте, почикають чи що від них за ці 2 дні чекати?

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.
Назад
Угорі