Сьогодні взрив дзвінків. Ніяк непойму хто це.

• Автор теми Автор теми Love
  • Дата початку Дата початку
  • Відповіді Відповіді 70
  • Перегляди Перегляди 3K
Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.
От і я на них подумала...сьогодні останній день. В понеділок хочу закривати, як думаєте, почикають чи що від них за ці 2 дні чекати?
Почекають, будут телефонувати тильки вам, навить без штрафа и пени

Меня сегодня кредит ап наяривать целый день. Суббота блин

Дня три уже все всем очень настойчиво названивают. Видимо что-то намечается ))))

Меня сегодня кредит ап наяривать целый день. Суббота блин
Вони досить спокійні, як на мене, не хамлять....навіть краще з ними поговорити, щоб дзвінків було менше
Post automatically merged:

Дня три уже все всем очень настойчиво названивают. Видимо что-то намечается ))))
То точно...вчора як ніколи було дзвінків

Вони досить спокійні, як на мене, не хамлять....навіть краще з ними поговорити, щоб дзвінків було менше

У меня просрочка уже месяца три. Редко звонили. Сегодня что то обострение у них, хотя раньше замечены не были

Лучше с ними поговорить,чтоб звонков стало меньше?!Если есть деньги закрыть кредит ,то да,общайтесь ,если нет- невздумайте,иначе они с вас не слезут.Они очень любят общительных.

Лучше с ними поговорить,чтоб звонков стало меньше?!Если есть деньги закрыть кредит ,то да,общайтесь ,если нет- невздумайте,иначе они с вас не слезут.Они очень любят общительных.
Можливо...в мене прострочка не дуже велика, тижні 2-3...вчора дзвонили, питали чи маю намір закривати. Відповіла, що так, але тільки тіло. Сказали, добре подзвоните, коли будете готові платити ..якось так

Можливо...в мене прострочка не дуже велика, тижні 2-3...вчора дзвонили, питали чи маю намір закривати. Відповіла, що так, але тільки тіло. Сказали, добре подзвоните, коли будете готові платити ..якось так
До того теж дзвонили один раз, відповіла,що розмовляти буду після відповіді нацкому

До того теж дзвонили один раз, відповіла,що розмовляти буду після відповіді нацкому
Может вы друг друга не поняли?Они хотят весь кредит,а вы только тело.Получилось полное взаимопонимание-платите
.

От і я на них подумала...сьогодні останній день. В понеділок хочу закривати, як думаєте, почикають чи що від них за ці 2 дні чекати?
Є так називаємий "грейс-період" - це три банковських доби зазвичай з льготним нарахуванням відсотків.
Тобто якщо Ви перевели кошти на зазначений рахунок, а так називаємий банк-єквайєр своєчасно не провів транзакцію по певним причинам.
Тобто простіше - Ви скинули гроші, але вони не дійшли до адресата вчасно.
Для цього надаються 3 дня ... проте це не завжди працює в цих шарагах.В мене особисто в перший же день "грейс-періоду" єноти почали односторонньо знімати кошти з рахунку ПБ.Це при тому, що на той момент ми вели активний діалог про реструктуризацію.
В ітозі я послав їх і решту 3,14зд06ратію в безперервний круїз.
Отже не має однозначної відповіді. Можливо Дінеро почекає)))

Є так називаємий "грейс-період" - це три банковських доби зазвичай з льготним нарахуванням відсотків.
Тобто якщо Ви перевели кошти на зазначений рахунок, а так називаємий банк-єквайєр своєчасно не провів транзакцію по певним причинам.
Тобто простіше - Ви скинули гроші, але вони не дійшли до адресата вчасно.
Для цього надаються 3 дня ... проте це не завжди працює в цих шарагах.В мене особисто в перший же день "грейс-періоду" єноти почали односторонньо знімати кошти з рахунку ПБ.Це при тому, що на той момент ми вели активний діалог про реструктуризацію.
В ітозі я послав їх і решту 3,14зд06ратію в безперервний круїз.
Отже не має однозначної відповіді. Можливо Дінеро почекає)))
Вже дзвонили? сказали зачекають

Теж дзвонять як з горячки і контактним,і батькам... Мамі на роботу дзвонили,мав неприємну розмову...

І мене сьогодні кредит ап та Алекс кредит наче з ума зійшли....більше сотні звінків....не беру так як немає про що говорити, грошей немає....виключила звук та печу з дитиною кекс)))

Всім терпіння бажаю, дорогі друзі....та дайте собі відпочити від усього цього дурдому хоча б на деякий час...вимкніть звук чи телефон та приділіть час рідним...

У меня куча звонков от Ккапитал и Фактор. Смс от быстро займ списания 70%. Просрочки с октября, проданы калам 7мфо с февраля.

О,і не тільки,сусіди табунами ходять. Розборки роблять. Зірка села,а я весела)))))
І молодець, це все можна пережити, і не беріть до голови ні сусідів , ані родичів, томущо усім не вгодите, свою сім'ю потрібно якось обезпечувати , а витрачати останні копійки на цих пройдисвітів, я якби потрапила на цей сайт раніше, я би не закривала ці мфошки, згадую, як вони мені всі наярували.....

Вы общаетесь с ними и сколько времени как у калов?
Нет не общаюсь,месяц у них.

Они мне на Вайбер пишут,смс присылают,звонят много.Только в воскресенье не звонили,а так каждый день.Меня им Динейро продали.Я Динейро офигеть как поплатила,год.Мне кажется достаточно,а калам темболее.

Они мне на Вайбер пишут,смс присылают,звонят много.Только в воскресенье не звонили,а так каждый день.Меня им Динейро продали.Я Динейро офигеть как поплатила,год.Мне кажется достаточно,а калам темболее.

+380675486206 хтось знає цей номер? Дзвінок, слово віддай і вибиває

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.
Назад
Угорі