Love
Форумчанин
- Дописи
- 423
- Реакції
- 378
- Бали
- 1925
Love не надав(-ла) жодної додаткової інформації.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Нотатка: This feature may not be available in some browsers.
КешбериОколо 50 дзвінків з різних номерів за сьогодні. Хто це? Нерозумію!
Капец блін. Тратити стільки часу розуміючи що в мене блок. Скільки в них там сімок.Кешбери
Да.похоже на нихКешбери
Вже знайшла. Всі номера кешбери.В гугле смотрели?
Номеров у них реально много.но и это можно пережить!)Капец блін. Тратити стільки часу розуміючи що в мене блок. Скільки в них там сімок.
На кешбери похожеОколо 50 дзвінків з різних номерів за сьогодні. Хто це? Нерозумію!
У меня кстати тоже как н когда их валом...странноОколо 50 дзвінків з різних номерів за сьогодні. Хто це? Нерозумію!
Никаких симок нет. Это IP-телефония.Виртуалка.Капец блін. Тратити стільки часу розуміючи що в мене блок. Скільки в них там сімок.
Со скрытых фактор может наяриватьУ меня тоже сегодня треш((И со скрытых тоже наяривают.Просрочки 8 месяцев.Про кредит капитал вообще молчу-11 звонков.
Да да да... Скрытые тоже есть, интересно ктоУ меня тоже сегодня треш((И со скрытых тоже наяривают.Просрочки 8 месяцев.Про кредит капитал вообще молчу-11 звонков.
Это наверно за мужа.У меня их нету.Со скрытых фактор может наяривать
Нам раньше со скрытого,уп*рь один звонил из кредит 365,но это было месяца 1.5 назад.А сейчас не знаю кто(Да да да... Скрытые тоже есть, интересно кто
У меня раз когда то позвонил скрытый на ктевстар а потом сразу на мтс, месяца 3 назад около 6 утра, тел на бз, потом поставла в блок, не звонили больше, в вот седня почалося...Это наверно за мужа.У меня их нету.
Post automatically merged:
Нам раньше со скрытого,уп*рь один звонил из кредит 365,но это было месяца 1.5 назад.А сейчас не знаю кто(
Рідним Кешберрі дзвонить?У меня тоже сегодня треш((И со скрытых тоже наяривают.Просрочки 8 месяцев.Про кредит капитал вообще молчу-11 звонков.
О,і не тільки,сусіди табунами ходять. Розборки роблять. Зірка села,а я весела)))))Рідним Кешберрі дзвонить?
Це Капец... в мене в 20-з числах закінчується договір??О,і не тільки,сусіди табунами ходять. Розборки роблять. Зірка села,а я весела)))))