Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Нотатка: This feature may not be available in some browsers.
А тіло велике?4.5 місяців за тіло
Доброго дня. Як ваші успіхи з ними, були якісь пропозиції за цей час?А тіло велике?
если будете упрашивать никогда не договоритесь. Полный игнор и собирайте деньги. Через пару месяцев будут предлагать тело, можна будет потом договориться и оформить реструктуризацию. Нет смысла вести диалог если нет денегА якщо не брати слухавку? Тупо ігнорити, лише пошту перевіряти, і месенджер, і саме в письмовій формі вести діалог? Сьогодні коли сам звонив з менеджером спілкувався, каже, все прописано в договорі, ви його підписали, тепер виконуйте.
Ждать когда предложат за тело,и конечно игнор.Доброго вечора шановні форумчани. Взяв у кредит плюс гроші на лікування мами, потрібна була операція 47000 на місяць. Вчасно віддати не вийшло, так як втратив основний заробіток, немає можливості навіть перший платіж зробити, а він там 11400. Сьогодні телефоную, прошу хоч на тиждень відстрочку, мені кажуть з першого дня до основного платежу плюс 400, четвертого дня 4800 штраф, і з п'ятого дня кожен день по 1200. Був у тихому шоці, тепер не знаю, що робити. Так як маю ще декілька кредитів у інших. Це ж я тільки в цьому за місяць в сотку тисяч влечу
У меня списали % тело + непомню уже сколько сверху, но точно меньше тела, сами предложили, и разбили на 3 платежа. Правда тело у меня было намного меньше чем у вас. Никому, кроме меня не звонили. Що порадите, чекати далі, будуть пропозиції розбити тіло і списати %? Оточення ще не чіпали.