Сьогодні відкрили виконавче провадження. Як швидко блокують рахунки?

• Автор теми Автор теми Алекс @@@
  • Дата початку Дата початку
  • Відповіді Відповіді 61
  • Перегляди Перегляди 7K
А якщо не платити нічого не робити що буде далі ви не вкурсі?на мені немає ніякого майна нічого немає
На оскарження надпису є 3 роки. Але сьогодні у Вас нічого не має, а через рік буде. Збирайте кошти на юриста та не тримайте кошти на своїх рахунках

На оскарження надпису є 3 роки. Але сьогодні у Вас нічого не має, а через рік буде. Збирайте кошти на юриста та не тримайте кошти на своїх рахунках
Та я помалу б відкладала Тай закрила б це просто думаю що вони будуть робити якщо не платити .То це виконавче провадження так і буде висіти поки що? Поки від мене не буде руху? А потім вони що роблять? Але якщо три роки то буде вже 5 років по кредиту.

Та я помалу б відкладала Тай закрила б це просто думаю що вони будуть робити якщо не платити .То це виконавче провадження так і буде висіти поки що? Поки від мене не буде руху? А потім вони що роблять? Але якщо три роки то буде вже 5 років по кредиту.
Да хоть 10 лет.
Сейчас нет сроков по истечению которых исполнитель должен закрыть ип по невозможности взыскания.
Может закрыть через месяц, а может и через 10 лет

Да хоть 10 лет.
Сейчас нет сроков по истечению которых исполнитель должен закрыть ип по невозможности взыскания.
Может закрыть через месяц, а может и через 10 лет
Я зрозуміла то по суті немає чого боятись можна так сказати?

Ну...я же не знаю, что вас ждет завтра))
Вдруг надо будет продать недвижимость, или придется работать официально
Я в декреті ,нерухомості також немає ніякої
Просто з таким ніколи не стикалася не знаю як реагувати і чого чекати далі ,тому і питаю чого чекати далі чи можу я трішки відтягнути щоб назбирати сумму

Я в декреті ,нерухомості також немає ніякої
Просто з таким ніколи не стикалася не знаю як реагувати і чого чекати далі ,тому і питаю чого чекати далі чи можу я трішки відтягнути щоб назбирати сумму
У вас есть 3 года на подачу иска.
Так, что можно и оттянуть

У вас есть 3 года на подачу иска.
Так, что можно и оттянуть
Зрозуміла дуже дякую))вибачайте з моїми питаннями просто дійсно ще немала такого і дуже жалію що тепер маю .нікому такого не побажаю(

Якщо на підприємство на якому я працюю, прийшов адвокатський запит стосовно мене по кредиту, що з цим робити?

Якщо на підприємство на якому я працюю, прийшов адвокатський запит стосовно мене по кредиту, що з цим робити?
Нічого. Ніхто не зобов'язаний відповідати адвокату стосовно кредитів.

я аж злякався, що знов крисюк почала клепати написи

Пока они под запретом - не начнет. А вот как этот запрет снимут... Ух, разгуляются.
Ми пару днів назад сиділи із знайомою,в неї син набрався МФО,ну і я відповідно....То тільки переговорили,що скільки кредитів,скільки і відкладати на суд.збір....Ясно,що це все зноситься...але ж це час.В мене від крисючки був напис,то від 5 червня і до 20 жовтня таки термін немалий.Зараз вони притихли,а рано чи пізно написи знову будуть і буде весело усім...🙄☹️☹️☹️

Взагалі не факт.
А мені здається,що це буде хороший варіант зідрать бабло типа "законним" шляхом.Відсоток людей,які зносять написи дуже малий.Більшість людей влаштовує відрахування 20'/, із зп.А це шанс для шараг повернути гроші.Нотаріуси і виконавці зараз зголодніли через заборону робити написи і стягувати по напису заборгованість.Тому вони свій шанс не упустять.

Тому вони свій шанс не упустять.
Вони і так не упускають.
Договора підганяють по максимуму щоб було з чим йти в суди. І йдуть.
Дуже часто і все більше шараг.
У відсотковому десь на 60-70% виросла позовна активність.
Тож нотарі теж не безкоштовно клепали внн і ті кошти ніхто при знесенні не поверне шаразі.
Не думаю що внн знову набере такої конвейєрності як раніше.

Назад
Угорі