Сьогодні відкрили виконавче провадження. Як швидко блокують рахунки?

• Автор теми Автор теми Алекс @@@
  • Дата початку Дата початку
  • Відповіді Відповіді 61
  • Перегляди Перегляди 7K
Такая балаболка он, что еле переслушала??
Доброго дня, хочу запитати.Вам Лужинецький блокував рахунки?
в мене теж дует Грисюк_Лужинецький.
Я не знаю,що робити,як відмінити іхні діі,з компанією Онлайн Фінанс не мав ніяких справ
Вам Лужинецький рахунки блокував?

Чекаю і сама з дня на день виконавче від мфо, по привату вже маю. Чим то грозить так в загальному? Крім блокування рахунків, яких в мене і немає, ну і майна не маю, нічого не маю.. чим то мені грозить ?

Приватний нотаріус Києво-Святошинського районного нотаріального округу Київської області Грисюк Олена Василівна
Приватний виконавець Лужинецький П.В.
тел: (0412) 47-47-00, (063) 383-75-01
Лужинецький Павло Вікторович
тел: 0633837501
email: [email protected] відкрили провадження від ОНЛАЙН ФІНАНС як швидко блокують рахунки?
Добрый вечер, подскажите пожалуйста, это какая компания?

Мені сьогодні висвітлило
Що це означає бо взагалі не шарю в цьому я в декреті в кінці січня маю знову родити.будуть вимагати через суд чи як ? Може хтось пояснити?

Мені сьогодні висвітлило
Що це означає бо взагалі не шарю в цьому я в декреті в кінці січня маю знову родити.будуть вимагати через суд чи як ? Може хтось пояснити?
Удалите скрины, там же ваша личная информация

Мені сьогодні висвітлило
У вас виконавче провадження. Виконавець може заблокувати рахунок, та буде шукати дохід з якого можна вираховувати 20%. Ви можете через суд визнати надпис таким який не підлягає виконанню.

У вас виконавче провадження. Виконавець може заблокувати рахунок, та буде шукати дохід з якого можна вираховувати 20%. Ви можете через суд визнати надпис таким який не підлягає виконанню.
Не дуже зрозуміла про суд ? "Ви можете через суд визнати надпис таким який не підлягає виконанню"- ось не розумію що ви маєте на увазі?
Але я в декреті доходів немає взагалі ніяких
Удалите скрины, там же ваша личная информация
Не бачу як видалити

Не дуже зрозуміла про суд ? "Ви можете через суд визнати надпис таким який не підлягає виконанню"- ось не розумію що ви маєте на увазі?
Але я в декреті доходів немає взагалі ніяких
Що через суд та з допомогою юриста подавала до суду, тому що надпис не незаконний. Якщо б цього не робила то з з/п вираховували 20%, на користь онлайн фінанс. В деяких випадках виконавець блокує рахунки, тому раджу Вам кошти на картах не тримати

Що через суд та з допомогою юриста подавала до суду, тому що надпис не незаконний. Якщо б цього не робила то з з/п вираховували 20%, на користь онлайн фінанс. В деяких випадках виконавець блокує рахунки, тому раджу Вам кошти на картах не тримати
А якщо не платити нічого не робити що буде далі ви не вкурсі?на мені немає ніякого майна нічого немає

Назад
Угорі