MaHDapiH
Форумчанин
- Дописи
- 39
- Реакції
- 24
- Бали
- 2565
MaHDapiH не надав(-ла) жодної додаткової інформації.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Нотатка: This feature may not be available in some browsers.
Думаю VPN ище никто не отменял, да и возможно у них есть специалисты которые умеют все это настраивать правильно!На скіки правда перевірив пару сайтів на ip адреса де знаходяться сервера цих чмфо і вот що пока дізнався єноти в Каліфорнії а вот смартівей який мене дуже цікавив знаходиться в Погребище
Що думаєте по цьому поводу?
Левые Ип вот и все ) они в киевеНа скіки правда перевірив пару сайтів на ip адреса де знаходяться сервера цих чмфо і вот що пока дізнався єноти в Каліфорнії а вот смартівей який мене дуже цікавив знаходиться в Погребище
Є даже номера телефонів провайдера але він нічого не скаже увиЛевые Ип вот и все ) они в киеве
Є даже номера телефонів провайдера але він нічого не скаже уви
Купили серваки да и все.На скіки правда перевірив пару сайтів на ip адреса де знаходяться сервера цих чмфо і вот що пока дізнався єноти в Каліфорнії а вот смартівей який мене дуже цікавив знаходиться в Погребище
Но DDOS атаку на сайт ж можливість зробити але це максимум на 1 добу сайт працювати не буде та ще і відповідальність також є можливо штрафом не обійтисьМожно помолиться во славу лесных пожаров в Погребище и Калифорнии... но, это же не наши методы![]()
Взять у них займ и за эти деньги дидос устроить))Но DDOS атаку на сайт ж можливість зробити але це максимум на 1 добу сайт працювати не буде та ще і відповідальність також є можливо штрафом не обійтись
На даний момент читаю на форумах на ютубах Обучаюсь ІТ технологіям і так хочеться цим смартам падлам зламати їхнє приложенія шоб більше ніхто туда не вляпався і шоб нікого вони не трогали бо якщо не ми самі то нам ніхто не допоможеВзять у них займ и за эти деньги дидос устроить))
? ? ?На даний момент читаю на форумах на ютубах Обучаюсь ІТ технологіям і так хочеться цим смартам падлам зламати їхнє приложенія шоб більше ніхто туда не вляпався і шоб нікого вони не трогали бо якщо не ми самі то нам ніхто не допоможе
Да они сидят в киевском сарае.У всех этих гнид по 1-2 отделения центральных.На скіки правда перевірив пару сайтів на ip адреса де знаходяться сервера цих чмфо і вот що пока дізнався єноти в Каліфорнії а вот смартівей який мене дуже цікавив знаходиться в Погребище
В Киевском???Да они сидят в киевском сарае.У всех этих гнид по 1-2 отделения центральных.
Сидят там, где их сложней найти. Я в своем городе случайно наткнулся на их офис в бывшей обшаге напротив СИЗО... Вроде смешно, но продуманный ход. Если им устроят погром и пожар, то напротив ментов, шо грязи..))