Ви використовуєте застарілий веб-переглядач. Цей і інші сайти можуть показуватися в ньому некоректно. Вам потрібно оновити веб-переглядач або спробувати використати інший.
На скіки правда перевірив пару сайтів на ip адреса де знаходяться сервера цих чмфо і вот що пока дізнався єноти в Каліфорнії а вот смартівей який мене дуже цікавив знаходиться в Погребище
Що думаєте по цьому поводу?
Может быть не правда,так как норм айтишник может сделать так,что вы не вычислите положение,При примитивном подходе будет кидать по ближайшим вышкам и вы не поймете это город или соседнее село,если заморочиться то можно по разным странам. Так что...
Даже я умудряюсь быть порой в германии, а я без профильного образования,если была б умнее и работала в етой сфере..то вообще..ищите меня то в маями то на сахалине,но я не умею.пока
На цьому сайті використовуються файли cookie, щоби персоналізувати контент і зберегти Ваш вхід у систему, якщо Ви зареєструйтеся.
Продовжуючи викристовувати цей сайт, Ви погоджуєтеся на використання наших файлів cookie.