С чего начинать борьбу с МФО

• Автор теми Автор теми YanaS
  • Дата початку Дата початку
  • Відповіді Відповіді 47
  • Перегляди Перегляди 2K
А чем это поможет?
Я не думаю что Вам будет очень приятно когда из соц.сетей они вытянут фотки разошлют их друзьям с надписью мошенниця и т.д. или коллаж на Вас сделают!

Так, а здесь подробнее можно по отношению карт? Карту сменила то, а то начали списывать ( А блокировать их могут только после исполнителя же? Или ошибаюсь?
Виконавець блокує, але він може заблокувати перед тим як ви побачите ІНН.
Я пропустив коли відкрили ІНН, коли в суд подав, то "забезпечення позову" не зробив... Сам натупив, тому і заблокували мені.

Раз в 5-7 днів моніторите себе в "автоматизованій системі виконавчих проваджень", як тільки бачите, що на вас ІНН, то зразу до юриста і в суд... якщо все вірно зробити, то нічого не заблокують поки суд буде іти, але потрібно встигнути саме до блокування карток.

Я не думаю что Вам будет очень приятно когда из соц.сетей они вытянут фотки разошлют их друзьям с надписью мошенниця и т.д. или коллаж на Вас сделают!
Частая практика?
Я пропустив коли відкрили ІНН, коли в суд подав, то "забезпечення позову" не зробив... Сам натупив, тому і заблокували мені.

Раз в 5-7 днів моніторите себе в "автоматизованій системі виконавчих проваджень", як тільки бачите, що на вас ІНН, то зразу до юриста і в суд... якщо все вірно зробити, то нічого не заблокують поки суд буде іти, але потрібно встигнути саме до блокування карток.
Кто подавал и через какой срок просрочки?

Частая практика?
у меня фейсбук обзвонили. досталось тем, кто мне комментил , либо я ...а там более 200 человек.... и мне в вайбер они начали жаловаться, куда я их впутала... так что убирайте друзей, закрывайте соц сети. это неприятно, что знакомым и незнакомым достается (((

Ваше діло... я вам написав, що краще поудаляти соц мережі, а ви самі далі думайте.
Хоча це потрібно було робити перед просрочками.

І не вважайте, що зміна сімки повністю вас захистить від МФО. Скоро почнуться ІНН, а там і блокування карток.
Це років 2-3 назад можна було набрати МФО, викинути сімку і забути про них.
Зараз забути про них ви зможете тільки тоді, коли немає офіційної роботи, майна і немає потреби користуватися картками банків...

Бо багато хто на форумі пише - "О, продали Манівео продали Таліону, можете святкувати, кредиту у вас вже немає", а те що Таліон потім продасть ОнлайнФінансу і ті незаконно ІНН зроблять, то не пишуть... А після ІНН там або 20% з ЗП, або блокування карт, або подавати в суд самому на відміну ІНН, а по часу з нашими судами це 6+ місяців і гроші на юриста. Ну так - напишуть 3000 на суд, але якщо буде 10 таких ІНН, а все до цього і йде - все більше МФО роблять незаконні ІНН.

Так що сідайте і читайте форум по своїм МФО годинами, тільки це вам допоможе.
Я бы ещё оговорочку сделал, что снос ИНН при самом плохом раскладе стоит до 5к. А МФО в самом лучшем при ИНН хочет от 5к. Поэтому снос и только снос.
Ну и про Талион и остальных - они больше лают, чем кусаются. Поэтому нет повода их не то что бояться, а и опасаться вцелом.

Частая практика?

Кто подавал и через какой срок просрочки?
Я тільки через 2 місяці на роботі дізнався, що по мені ІНН, потім 3 місяці з ЗП вираховували, а потім як карти заблокували, то я і подав... суд іде уже 5 місяців.

Ваше діло... я вам написав, що краще поудаляти соц мережі, а ви самі далі думайте.
Хоча це потрібно було робити перед просрочками.

І не вважайте, що зміна сімки повністю вас захистить від МФО. Скоро почнуться ІНН, а там і блокування карток.
Це років 2-3 назад можна було набрати МФО, викинути сімку і забути про них.
Зараз забути про них ви зможете тільки тоді, коли немає офіційної роботи, майна і немає потреби користуватися картками банків...

Бо багато хто на форумі пише - "О, продали Манівео продали Таліону, можете святкувати, кредиту у вас вже немає", а те що Таліон потім продасть ОнлайнФінансу і ті незаконно ІНН зроблять, то не пишуть... А після ІНН там або 20% з ЗП, або блокування карт, або подавати в суд самому на відміну ІНН, а по часу з нашими судами це 6+ місяців і гроші на юриста. Ну так - напишуть 3000 на суд, але якщо буде 10 таких ІНН, а все до цього і йде - все більше МФО роблять незаконні ІНН.

Так що сідайте і читайте форум по своїм МФО годинами, тільки це вам допоможе.
Читаю и мониторю, но у каждого складываться по разному с одним и тем же МФО, дело случая и человеческий фактор срабатывает

Частая практика?
Почитайте, на форуме есть информации об этом. У меня меня только подруге присылали нашу общую фотку ( с фейсбука) после того как она усердно доказывала, что не знает меня и никогда не видела.

Я бы ещё оговорочку сделал, что снос ИНН при самом плохом раскладе стоит до 5к. А МФО в самом лучшем при ИНН хочет от 5к. Поэтому снос и только снос.
Ну и про Талион и остальных - они больше лают, чем кусаются. Поэтому нет повода их не то что бояться, а и опасаться вцелом.
Все вірно, але по форуму видно, що йде збільшення ІНН і збільшення МФО, які роблять їх + закон про блокування карт за запросом від виконавця онлайн...
Якщо тіло 10-20тисяч і хочуть 30++ тисяч, то зрозуміло, що не платити, а в суді краще зняти ІНН.
Але якщо тіло 3000, то легше ж оплатити МФО 4500-6000, а не чекати поки ІНН буде...

Все вірно, але по форуму видно, що йде збільшення ІНН і збільшення МФО, які роблять їх + закон про блокування карт за запросом від виконавця онлайн...
Якщо тіло 10-20тисяч і хочуть 30++ тисяч, то зрозуміло, що не платити, а в суді краще зняти ІНН.
Але якщо тіло 3000, то легше ж оплатити МФО 4500-6000, а не чекати поки ІНН буде...
Алексы с полторы накручивают до 10 при ИНН.

Скажем так,я для себя решила,что мне выгоднее и дешевле сносить ИНН,чем им оплачивать..Я их достаточно кормила..Хотя тела и по 3000 есть,и меньше..

Скажем так,я для себя решила,что мне выгоднее и дешевле сносить ИНН,чем им оплачивать..Я их достаточно кормила..Хотя тела и по 3000 есть,и меньше..
Різні люди - різні ситуації, сам 300+тисяч подарував МФОшкам по незнанню. Потім коли знайшов форум, то тіла+ невеликий %... теж тисяч 100...
Зараз в мене їх 3-4 залишилось, пару в "колєкторов" і 2 ІНН.
Знав би 3 роки тому, що таке МФО і знав би цей форум, то нічого МФО не отримали б...
А зараз... зараз жаль викинутих в нікуди грошей, але і залишати несчасних 5 кредитів теж не хочу - "кидати" потрібно було напочатку, а не коли залишилось 5 штук (приблизно)...

Останнім часом, пишу на форумі, що, всетаки, режим сніжинки не завжди допоможе і пожуть бути "не правові" наслідки в виді ІНН і блокування карток з ЗП.
Ось така у нас держава, що всім поx на закони...
І не завжди можна себе моніторити в реєстрах, щоб встигнути до блокувань.
Потрібно самому боржнику вибирати для себе, ато 90% відповідей - "забий і все буде класно", а ситуації бувають різні.

Режим "сніжинки" це найкраща тактика, але "боржники" повинні знати, що можуть бути і інші наслідки.

Останнє редагування:
Різні люди - різні ситуації, сам 300+тисяч подарував МФОшкам по незнанню. Потім коли знайшов форум, то тіла+ невеликий %... теж тисяч 100...
Зараз в мене їх 3-4 залишилось, пару в "колєкторов" і 2 ІНН.
Знав би 3 роки тому, що таке МФО і знав би цей форум, то нічого МФО не отримали б...
А зараз... зараз жаль викинутих в нікуди грошей, але і залишати несчасних 5 кредитів теж не хочу - "кидати" потрібно було напочатку, а не коли залишилось 5 штук (приблизно)...
у каждого своя ситуация, финансовое положение и взгляд на развитие событий... и да, денег жалко, но какой опыт- то- бесценный и на всю жизнь

у каждого своя ситуация, финансовое положение и взгляд на развитие событий... и да, денег жалко, но какой опыт- то- бесценный и на всю жизнь
Прямо в точку. За що я вдячний "калам", так за те, що я став набагато більше загартованим морально + трохи підкований юридично.
Після всіх їх погроз, тупих скриптів стаєш іншою, я б сказав, кращою людиною, знаєш як з бидлом спілкуватися.

Доброго всем времени суток! Я как и многие из вас вляпалась в кабалу пролонгаций МФО, и залезла в большую яму. На сегодняшний день самая большая просрочка 14 дней, а МФО около 30 штук с разными сумамми. Как себя успокоить, как начинать с ними бороться, родных предупредила, некоторые уже и соседям позвонили( Вначале брала трубку, а теперь на мороз ушла. С чего начать, как быть?
От хай вас і морозить.Не треба з ними спілкуватись.Поставте антиспам,або змініть номер.

Почитайте, на форуме есть информации об этом. У меня меня только подруге присылали нашу общую фотку ( с фейсбука) после того как она усердно доказывала, что не знает меня и никогда не видела.
А ткните носом на образцы написания заявлений в кибер, НБУ и т.д.А то не могу по сайту найти

Да по любому они вам смс пришлют зачем трубку брать .Телефон беззвучный режим.
Он у меня по жизни в беззвучном режиме
Уже шлют, пока веселят, дальше посмотрим
На Вайбер тоже что-то присылают, но я даже не открываю там, и не смотрю

А ткните носом на образцы написания заявлений в кибер, НБУ и т.д.А то не могу по сайту найти
Я не могу ткнуть Вас носом в образцы, так как по началу читала форум кто и что писал, а потом сама составляла письма что-то добавляла.

Доброй ночи! В разделе "Ресурсы", но пока вы новичек на сайте, скачать и воспользоваться к сожалению не сможете ((

Назад
Угорі