С 28.11.2018 вводится военное положения.

• Автор теми Автор теми Anna Vismar
  • Дата початку Дата початку
  • Відповіді Відповіді 83
  • Перегляди Перегляди 6K
Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.
Всім привіт) в мене були проблеми побирався долгів у родичів, друзів, і у 6-7 мікрозаймів. Тепер ідуть просочки коштів немає, віддаю друзям і родичам.
Я являюсь військовослужбовцем вже чотири роки служу. Коли брав мікрозаймів не вказував що військовослужбове, а тепер оце думаю може їм сказати що військослужбовець, довідку представить щоб мені пі 0% перерахували. Чи вони скажуть що ми видавали не кредит а позику. Не знаю що робити, заплатити хочу але немає чим платити всім сразу, бо брав в усіх в один період. Вже дзвонять, пишуть, кожен день. Що скажете почати їм про військову службу говорити, може успокоятьться трохи
Попытка не пытка, лично я думаю, нужно пользоваться всеми своими возможностями и льготвми

Всім привіт) в мене були проблеми побирався долгів у родичів, друзів, і у 6-7 мікрозаймів. Тепер ідуть просочки коштів немає, віддаю друзям і родичам.
Я являюсь військовослужбовцем вже чотири роки служу. Коли брав мікрозаймів не вказував що військовослужбове, а тепер оце думаю може їм сказати що військослужбовець, довідку представить щоб мені пі 0% перерахували. Чи вони скажуть що ми видавали не кредит а позику. Не знаю що робити, заплатити хочу але немає чим платити всім сразу, бо брав в усіх в один період. Вже дзвонять, пишуть, кожен день. Що скажете почати їм про військову службу говорити, може успокоятьться трохи
Сомневаюсь, что захотят войти в положение, и стоит ли озвучивать что военнослужащий (это все таки официально)

Я цих всіх погроз їхніх не боюся, переживаю за батьків, брата, їм уже дзвонили обянив усе. Дружина каже що треба віддаватт, я перечитав цей форум тепер думаю як вчинити. Просто по всім займам не потягну, а проценти карають. Дружина каже що треба робити пролонгації, а яїй що оп'ять на ідуть проценти. Що робити хз

Пробуй. Поможет с некоторыми, однозначно.

Пробуй. Поможет с некоторыми, однозначно.
Просто якщо вони почнуть витрати, що я передав не вірну інформацію це стаття і та... Або що ми не банки на нас не діє закон про кредити військовим пі ноль

отпиши мне в ЛС, подскажу. Не могу с тобой диалог начать

Я цих всіх погроз їхніх не боюся, переживаю за батьків, брата, їм уже дзвонили обянив усе. Дружина каже що треба віддаватт, я перечитав цей форум тепер думаю як вчинити. Просто по всім займам не потягну, а проценти карають. Дружина каже що треба робити пролонгації, а яїй що оп'ять на ідуть проценти. Що робити хз
Какие пролонгации, вы же всю жизнь так на них работать будете. Отдавайте друзьям и родственникам, это святое. А им вы своими пролонгациями уже все отдали. Если не боитесь их пустых угроз, просто посылайте в суд, а хотите и дальше.

Какие пролонгации, вы же всю жизнь так на них работать будете. Отдавайте друзьям и родственникам, это святое. А им вы своими пролонгациями уже все отдали. Если не боитесь их пустых угроз, просто посылайте в суд, а хотите и дальше.
Я цього всього не боюсь. Дружина переживає, як воно це все буде, що типу будуть родичів задовбувати, можливо приходити до дому, я тоїх пошлють, що вони більше не захотять приходити. Що вона хоче жити в покої, а не кожен день думати про їхні угрози. Я намагаюсь їй пояснити що все буде норм і не треба периживати

Если нет возможности закрыть полностью - то не надо платить вообще, или ждать выгодных условий!

Підкажіть як написати в лс?

то
Я цього всього не боюсь. Дружина переживає, як воно це все буде, що типу будуть родичів задовбувати, можливо приходити до дому, я тоїх пошлють, що вони більше не захотять приходити. Що вона хоче жити в покої, а не кожен день думати про їхні угрози. Я намагаюсь їй пояснити що все буде норм і не треба периживати
пусть сама почитает этот форум, она все поймет и успокоиться

Прострочка у майкредіт 14 днів сьогодні прислали що можна розбити на 4 платежі кожні 14 днів. Я погодився, але перший платіж сьогодні, і його немає чим платити? Як вони далі нарахуть якщо сьогодні не заплачу? Підкажіть можливо комусь також пропонували і ви погодились і не платили, що портів портів вони роблять?

В начале моей истории просрочек никаких разбивок на 4 полатежа не было, только плати или ататаа тебе будет. Смотрю действуют на них жалобы, письма так как с 14го дня начинают предлагать варианты. Это маленькая, но победа над ними.
А Вы Иван, посоветуйтесь с юристом как быть с позиции военнослужащего с микрозаймами, и пресекайте их звонки вашим родным в грубой форме и резко, это пустословы-звонилки и всё. От слова пусто.

Дорогие учасники возможно не по теме.Но может кто подскажет как в интернете можна заработать хоть 50-100грн.в день.продажи не подходят.

Ти вже вибач, але не слухай дружину. і не робі ніякі пролонгації. Шо вона хоче? ШОб їсти дома було чи шоб пролонгацію ти зробив?

Дорогие учасники возможно не по теме.Но может кто подскажет как в интернете можна заработать хоть 50-100грн.в день.продажи не подходят.
сайт для фрилансеров и вперед!

Напиши админу он недавно предлагал, писать статьи (рерайт,копирайт)

Напишите в личку от 50 дол на карту выплата смотря как работать можно и каждуй день по 50 можно раз в неделю все зависит от вас

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.
Назад
Угорі