Риальто (МОНЕТКА) подали в суд

• Автор теми Автор теми MARINA 228
  • Дата початку Дата початку
  • Відповіді Відповіді 69
  • Перегляди Перегляди 5K
Так подали апеляцію
Як вашi справи? Вже е рiшення? Справа в тому, що я також програла( суд задовiльнив вci 25000😔 я засмучена страшно, незнаю е смисл тiеi апеляцii взагалi
как у вас все решилось?
Проиграли

незнаю е смисл тiеi апеляцii взагалi
Смысл в апелляции есть. Суд первой инстанции меньше разбирается в деле. Да и примеров того, что первая инстанция принимает сторону истца, очень много. В апелляции модно все точки над ,,и,, расставить

Як вашi справи? Вже е рiшення? Справа в тому, що я також програла( суд задовiльнив вci 25000😔 я засмучена страшно, незнаю е смисл тiеi апеляцii взагалi

Проиграли
Суд першої інстанції програла все ,що хотіла монетка задовольнили ,подали в апеляцію ,результату ще немає ,

Смысл в апелляции есть. Суд первой инстанции меньше разбирается в деле. Да и примеров того, что первая инстанция принимает сторону истца, очень много. В апелляции модно все точки над
Надежда только на неё. Непонимаю только чем суд руководствуется(((
Ірина 1990, бажаю удачi з цieю конченою конторою. Хоч у самоi вже руки опускаються

Останнє редагування:
Надежда только на неё. Непонимаю только чем суд руководствуется(((
Ірина 1990, бажаю удачi з цieю конченою конторою. Хоч у самоi вже руки опускаються
Дякую і вам також, не треба опускати руки ,є речі важливіші за цю довбану монетку, це лише тимчасова не приємність ,ми все переживемо

Назад
Угорі