Напишіть в вайбер, обговоримо. 0952035777
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Нотатка: This feature may not be available in some browsers.
Пфф...В мене теж 2 роки просрочки. І вчора вони раптом як зірвались з ланцюга. Дзвонив їх робот кожні 5 хвилин ?![]()
не було їх, не далиП"ятий
Дзвонять і листи шлють
Робота в них така
не було їх, не дали
отак читаю теми і складається враження, що рєально сама упорота контора - ні тобі не продати, ні перестати кошмарити. так ніби саме задовбувати людей мета цієї шараги, а вибити гроші - то як бонус. [бажаю їм злити всі що можливо суди]
Оффтопв мене з колишньою дружиною так.
А вы им что отвечаете ?Пфф...
П"ятий
Дзвонять і листи шлють
Робота в них така
А що потрібно?)А вы им что отвечаете ?
Серьезный подходА що потрібно?)
Не знав , не знав що так можно)
Дуже.Серьезный подход
Интересно что решил суд?Добрый вечер! Ситуация такая, что компания риальто подала на меня в суд. Сегодня пришло уведомление, суд назначен на 1 июня. Хочу защищаться, но незнаю с чего начинать. И смогу ли я что-то сделать находясь далеко от родного города. На форуме я давно, но судов ещё небыло, только провадження. Да и в связи с войной, конечно были другие проблемы и заботы. Понимаю, что ерунда, но нервничаю теперь страшно. Решила написать на форум. Может кто с ними судился, поможет информацией. Извините, если не туда написала, давно здесь не общалась, только читала?
Переносили 2 раза( на следующей неделе назначеноИнтересно что решил суд?
А скільки у вас протермінування? і скільки хочуть?Переносили 2 раза( на следующей неделе назначено
А скільки у вас протермінування? і скільки хочуть?
Хочуть 25000? з 5000. 2021рiк вродеА скільки у вас протермінування? і скільки хочуть?
Вас ще по божескт в мене з 5000 хоч то 39000 тисячХочуть 25000? з 5000. 2021рiк вроде
Вас ще по божескт в мене з 5000 хоч то 39000 тисячХочуть 25000? з 5000. 2021рiк вроде
Вони мене бiльше року не трогали, а потiм суд.. Хоча я трубку не брала. Вас достають сильно?Вас ще по божескт в мене з 5000 хоч то 39000 тисяч
Вас ще по божескт в мене з 5000 хоч то 39000 тисяч