Риальто (МОНЕТКА) подали в суд

• Автор теми Автор теми MARINA 228
  • Дата початку Дата початку
  • Відповіді Відповіді 69
  • Перегляди Перегляди 5K
В мене теж 2 роки просрочки. І вчора вони раптом як зірвались з ланцюга. Дзвонив їх робот кожні 5 хвилин ?‍♀️

Kordelia, зараз в багатьох бот наярює по старих кредитах. Може скоро будуть новини з поясненням їх дій у вигляді конвульсій... Сподіваюсь це передсмертні конвульсії...

П"ятий
Дзвонять і листи шлють
Робота в них така
не було їх, не дали :D
отак читаю теми і складається враження, що рєально сама упорота контора - ні тобі не продати, ні перестати кошмарити. так ніби саме задовбувати людей мета цієї шараги, а вибити гроші - то як бонус. [бажаю їм злити всі що можливо суди]

не було їх, не дали :D
отак читаю теми і складається враження, що рєально сама упорота контора - ні тобі не продати, ні перестати кошмарити. так ніби саме задовбувати людей мета цієї шараги, а вибити гроші - то як бонус. [бажаю їм злити всі що можливо суди]
Оффтоп
в мене з колишньою дружиною так.

Добрый вечер! Ситуация такая, что компания риальто подала на меня в суд. Сегодня пришло уведомление, суд назначен на 1 июня. Хочу защищаться, но незнаю с чего начинать. И смогу ли я что-то сделать находясь далеко от родного города. На форуме я давно, но судов ещё небыло, только провадження. Да и в связи с войной, конечно были другие проблемы и заботы. Понимаю, что ерунда, но нервничаю теперь страшно. Решила написать на форум. Может кто с ними судился, поможет информацией. Извините, если не туда написала, давно здесь не общалась, только читала?
Интересно что решил суд?

А скільки у вас протермінування? і скільки хочуть?
1692258117731.webp

Назад
Угорі