Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Нотатка: This feature may not be available in some browsers.
Тепер, якщо вас зупинить поліція, можуть забрати на штрафмайданчикякщо в дії вчорашнім числом з'явилось постаноа про розшук авто, то що тепер?
якщо в дії вчорашнім числом з'явилось постаноа про розшук авто, то що тепер?
До першого патруля поліції..якщо в дії вчорашнім числом з'явилось постаноа про розшук авто, то що тепер?
Доброго ранку, пане адвокат! Скажіть, а якщо допустим борг по ВП умовно 40 т.гр., вартість авто більше в 3-4 рази. То можуть авто забрати в рамках виконавчого провадження?Тепер, якщо вас зупинить поліція, можуть забрати на штрафмайданчик
Доброго ранку.До першого патруля поліції..
Доброго ранку, пане адвокат! Скажіть, а якщо допустим борг по ВП умовно 40 т.гр., вартість авто більше в 3-4 рази. То можуть авто забрати в рамках виконавчого провадження?
Тобто конфіскувати?Доброго ранку.
В законі немає обмежень по сумі вп, як, наприклад по нерухомості.
Відповідно, так, можуть.
Так, і спробувати реалізувати в рахунок погашення заборгованостіТобто конфіскувати?
За 3 копійки.Так, і спробувати реалізувати в рахунок погашення заборгованості
Тому всі в сад..ой, в суд)))За 3 копійки.
То я до того, щоб боржники не мріяли про повернення решти.
в принципі я говорив з виконавцем і спитав за це, поки постанова не діє, по реєстрах поки чисто і якщо я впродовж декількох днів вирішу з ним питання, то проблем не має бути (бо я якраз хочу закрити, бо по вп там сума і %, ну й винагорода виконавця)Тому всі в сад..ой, в суд)))
І зносимо написи, подаємо на забезпечення, а не чекаємо "сюрпризів".
ну тема жилья не касается, и выше написал адвокат, чтоИ жилье тоже ....
В законі немає обмежень по сумі вп, як, наприклад по нерухомості.
Жилье не могут. Только если оно под залогом.Значит могут все таки отобрать . И жилье тоже ....
Жилье не могут. Только если оно под залогом.
Перед банками. С МФО можно не заморачиваться. Арест наложат сразу. Но конфисковать - нет.Перед МФО ?
І останні рукавиці з капцями на Сетам виставлятьЗначит могут все таки отобрать . И жилье тоже ....
Какие у вас всегда интересные ответы ...І останні рукавиці з капцями на Сетам виставлять
На форумі була тема про віджим кредиторами майна. Там ще фігурували пляшки з моторним маслоКакие у вас всегда интересные ответы ...
Зайшов тільки що. Ну стало краще. Вже шлак не продають... Майже. Тільки державні зливають старезний злам. І по адекватній ціні. Тобто по ціні чермета...На форумі була тема про віджим кредиторами майна. Там ще фігурували пляшки з моторним масло
Кавомашин не бачив ?І останні рукавиці з капцями на Сетам виставлять