Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Нотатка: This feature may not be available in some browsers.
Просто хотіла взнати що за гадина
як начне правда на роботу дзвонити то знатиму на кого жалобу писати
я йому написала представся сам і організацію назви
Хоча б ім'я своє змініть,фото особисті видаліть і доступ закрийте.Бо фото Вашої дитини може не на дуже гарних картинках з'явитися?Я незнаю як закрити сторінку,хіба видалити
Я незнаю як закрити сторінку,хіба видалити
Може комусь буде корисно знати на майбутнє...Вичислила! через п'ять хвилин як написала їм отаке повідомлення вийшли на зв'язок гроші всім,написали все так тактовно,і сума сходиться
Навіщо Ви з ними переписуєтесь?Вичислила! через п'ять хвилин як написала їм отаке повідомлення вийшли на зв'язок гроші всім,написали все так тактовно,і сума сходиться

Уже заблокувала,але тепер якщо подзвонять на роботу я зможу показати оце, буде доказ,що це шахраїНавіщо Ви з ними переписуєтесь?![]()
Що там з сторінкою у ФБ?Уже заблокувала,але тепер якщо подзвонять на роботу я зможу показати оце, буде доказ,що це шахраї
ЗробилаЩо там з сторінкою у ФБ?
Значит не сделала, как нужноЩо саме?Бо я всі дописи,всі фото і всіх Ваших друзів бачу.
в фб много настроек конфиденциальности))Що саме?Бо я всі дописи,всі фото і всіх Ваших друзів бачу.
Зайду дома ,сховаюЩо саме?Бо я всі дописи,всі фото і всіх Ваших друзів бачу.
Валюшка, місце роботи видаліть?
Ну от почали дзвонити начальству на роботу... Директор мені дзвонить і каже позич в когось грошей і закрий,хай мені не дзвонять,не погрожують,а я що можу зробити... знову тупік.Зайду дома ,сховаю
Але вони точно від мене тепер грошей не получать,хіба вже незнаю,лишні будуть,то ліпше на собачий притулок віддам 3990,а ще 2260 пролонгація була.хай цілують тата в коліщатка тепер
Та смертні вони всі починаєш з ними говорити на їхній мові язик в ср...ку сунутьвот уж эти Давидики, Валерики, Артурики, бесмертные людишки....
вот уж эти Давидики, Валерики, Артурики, бесмертные людишки....
Вы можете поменять работу! Подумайте в этом направлении. Ну что это за руководители такие пошли, которые готовы своих же подчиненных топить...Ну от почали дзвонити начальству на роботу... Директор мені дзвонить і каже позич в когось грошей і закрий,хай мені не дзвонять,не погрожують,а я що можу зробити... знову тупік.
ТС в декреті?Вы можете поменять работу! Подумайте в этом направлении. Ну что это за руководители такие пошли, которые готовы своих же подчиненных топить...