MyCredit Розшук кредиту! В якої компанії він зараз знаходиться?

• Автор теми Автор теми Snowflake
  • Дата початку Дата початку
  • Відповіді Відповіді 20
  • Перегляди Перегляди 938

Snowflake

Форумчанин
Дописи
53
Реакції
23
Бали
2565
Snowflake не надав(-ла) жодної додаткової інформації.
Був кредит у MyCredit 12000 продали Ту Інвест, Дана компанія не виходить на зв'язок, а також , виключена з Державного реєстру! Також цей кредит не відображається в УБКІ. Я так розумію, що його продали далі так як у моєї близької людини була така сама ситуація і цей кредит купили кредит плюс і вона його закрила. Як його знайти? може хтось зможе порадити де шукати?

Був кредит у MyCredit 12000 продали Ту Інвест, Дана компанія не виходить на зв'язок, а також , виключена з Державного реєстру! Також цей кредит не відображається в УБКІ. Я так розумію, що його продали далі так як у моєї близької людини була така сама ситуація і цей кредит купили кредит плюс і вона його закрила. Як його знайти? може хтось зможе порадити де шукати?
Знайти кредит?))) Ви серйозно?)))

Snowflake, свяжитесь с MyCredit, они явно знают, куда его спихнули.

Здесь люди не знают, где бы потерялись те кредиты, а вы ищите)))
Поверьте, придёт время, этот кредит вас сам найдёт.

Саме тому і хочу знайти, це останній а їх було ох як не мало у мене. Дуже багато сил витрачено, хочу поставити крапку в цій історії і забути як страшний сон)

Саме тому і хочу знайти, це останній а їх було ох як не мало у мене. Дуже багато сил витрачено, хочу поставити крапку в цій історії і забути як страшний сон)
І от бачте, яка халепа...)))) Таке не забувається))))

Ну попробуйте связаться с ту инвест. Но не вздумайте им платить.
Это очень похожая ситуация с банком Михайловским, там уже стольким компаниям их кредиты передавали....
Мой вам совет, ждите. Объявятся. Но если честно, я б не спешила платить. Такой кредит лучше до суда довести, как по мне. А то заплатите одним, потом они всё равно ещё кому-то его продадут.
Но решать всё равно вам

Snowflake, запросіть кредитні історії в кожному з бюро. Десь виплеве. Якщо ні... То і добре.

Що ви маєте на увазі з бюро? Я тільки знаю УБКІ, що є ще якісь?

Не очепятка. У Авентуса лицензия и на коллекторскую деятельность теперь есть. Как и у Кэш ту гоу.
Я даже не знаю, что это за компании , если честно. Хотя и не сомневаюсь, что всё может быть.

Назад
Угорі