Щоденник МФО і безробіття

• Автор теми Автор теми Василь 1
  • Дата початку Дата початку
  • Відповіді Відповіді 88
  • Перегляди Перегляди 5K
что значит "кожне", за 1 раз? раньше было 50 грн подписка на месяц и можешь хоть каждый месяц смотреть ки.
Насколько мне известно, то 1 раз в год бесплатно, а там смотри, сколько хочешь, но за 90грн единоразово)

1702894537386.webp

Uprising, підняли з 50 на 90... їм все мало

Насколько мне известно, то 1 раз в год бесплатно, а там смотри, сколько хочешь, но за 90грн единоразово)
не за 1 раз 90 грн, а за месяц пользования, а смотреть можешь сколько хочешь раз. я не помню где подключается подписка, вроде на сайте убки, в привате раньше было 45 или 50 грн за 1 раз.
1702894537386.webp

Uprising, підняли з 50 на 90... їм все мало
инфляция все-таки, давно это было. просто я покупал подписку в тот недолгий период жизни когда меня волновала моя ки)

не за 1 раз 90 грн, а за месяц пользования, а смотреть можешь сколько хочешь раз. я не помню где подключается подписка, вроде на сайте убки, в привате раньше было 45 или 50 грн за 1 раз.

инфляция все-таки, давно это было. просто я покупал подписку в тот недолгий период жизни когда меня волновала моя ки)

Вкладення

• Screenshot_20231218-123051.webp
    Screenshot_20231218-123051.webp
    43.8 Кб · Перегляди: 44

инфляция все-таки

выше кинули скрин с услугой Статус-контроль за 90 грн в месяц, там помимо своей ки можно смотреть ки 3-х членов семьи

Мабуть малось на увазі, що припустим ті 10тис що я брав в січні 2019 зовсім не ті гроші що 10тис зараз.
Ціни зросли. На все
І якщо віддавати зараз 10тис, то виходить що віддаєш ніби то меньше ніж брав.
Хоча якщо доходи не зросли, то однаково це 10тис.
Була в мене ідейка бредова,
що коли гривня девальвує типу як у Беларусі минула їх грошова одиниця, і зп будем отримувати мільйонами,
то я все ж скину єнотам їх 10,360 грн, Алексам 8000 здається, кредитапу, укркредитфінансу їх копійки…

Але краще без подібних потрясінь національної валюти)

что значит "кожне", за 1 раз? раньше было 50 грн подписка на месяц и можешь хоть каждый месяц смотреть ки.
1 раз в рік безкоштовно, потім 90 грн, я так розумію без підписки, але ,честно, не дочитувалась усі вимоги, коли зайду наступного разу, прочитаю докладніше

Була в мене ідейка бредова,
що коли гривня девальвує типу як у Беларусі минула їх грошова одиниця, і зп будем отримувати мільйонами,
то я все ж скину єнотам їх 10,360 грн, Алексам 8000 здається, кредитапу, укркредитфінансу їх копійки…

Але краще без подібних потрясінь національної валюти)
З такими потрясіннями буде не до повернення боргів.

выше кинули скрин с услугой Статус-контроль за 90 грн в месяц, там помимо своей ки можно смотреть ки 3-х членов семьи
Там 90 грн единоразово. Это не статус-контроль, а полный отчёт по всем МФО с Вашими долгами и запросами на кредит.

[POSTS=100]1. ПРИВАТНЕ АКЦІОНЕРНЕ ТОВАРИСТВО “ПЕРШЕ ВСЕУКРАЇНСЬКЕ БЮРО КРЕДИТНИХ ІСТОРІЙ” (Код за ЄДРПОУ 33691415).
2. ПРИВАТНЕ АКЦІОНЕРНЕ ТОВАРИСТВО “МІЖНАРОДНЕ БЮРО КРЕДИТНИХ ІСТОРІЙ” (Код за ЄДРПОУ 34299140).
3. ТОВАРИСТВО З ОБМЕЖЕНОЮ ВІДПОВІДАЛЬНІСТЮ “УКРАЇНСЬКЕ БЮРО КРЕДИТНИХ ІСТОРІЙ” (Код за ЄДРПОУ 33546706).
4. ТОВАРИСТВО З ОБМЕЖЕНОЮ ВІДПОВІДАЛЬНІСТЮ “УНІВЕРСАЛЬНЕ БЮРО КРЕДИТНИХ ІСТОРІЙ” (Код за ЄДРПОУ 35211444).
5. ТОВАРИСТВО З ОБМЕЖЕНОЮ ВІДПОВІДАЛЬНІСТЮ “НЕЗАЛЕЖНЕ БЮРО КРЕДИТНИХ ІСТОРІЙ” (Код за ЄДРПОУ 37120019).
6. ТОВАРИСТВО З ОБМЕЖЕНОЮ ВІДПОВІДАЛЬНІСТЮ “БЮРО КРЕДИТНИХ ІСТОРІЙ “УКРАЇНСЬКЕ КРЕДИТНЕ БЮРО” (Код за ЄДРПОУ 31404479).
7. ТОВАРИСТВО З ОБМЕЖЕНОЮ ВІДПОВІДАЛЬНІСТЮ “РОЗДРІБНЕ БЮРО КРЕДИТНИХ ІСТОРІЙ” (Код за ЄДРПОУ 38979450).
8. ТОВАРИСТВО З ОБМЕЖЕНОЮ ВІДПОВІДАЛЬНІСТЮ “ОНЛАЙН БЮРО КРЕДИТНИХ ІСТОРІЙ” (Код за ЄДРПОУ 43514801).[/POSTS]

Програв перший суд, з понеділка отримаю кошти буду апеляцію з допомогою юриста подавати.

Назад
Угорі