Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Нотатка: This feature may not be available in some browsers.
Барыня легли и ждуть!"За вашим договором розпочато процедуру "
Наші співробітники вже роздяглися , намастиди дупи скипідаром...
Господи,як можна бути такими притрушиними?
Та не те слово!Барыня легли и ждуть!
В который раз говорю,не надо верить в СМС.За вашим договором розпочато процедуру вчинення виконавчого напису нотаріуса, здійснюється перевірка можливості його вчинення! creditplus.ua/d/A76AMIZ9 тел:0442231537
Вітаю. Так он до чого коньяк був)))Было 2 подобных сообщения. Одно в смс, другое в вайбере. На смс не реагирую, а в вайбере ответила, т.к. предлагали закрыть за тело. Вчера закрыла.
Спасибо всем за советы, рекомендации. Огромное спасибо Admin и его команде?
А папір на підтвердження відсутності боргу вам видали? Бо завтра буде нежданчик- або зарахують як пролонгацію,або продадутьБыло 2 подобных сообщения. Одно в смс, другое в вайбере. На смс не реагирую, а в вайбере ответила, т.к. предлагали закрыть за тело. Вчера закрыла.
Коньяк по другому поводу?, голову лечила...Вітаю. Так он до чого коньяк був)))
Выдали всё и даже с походом?А папір на підтвердження відсутності боргу вам видали? Бо завтра буде нежданчик- або зарахують як пролонгацію,або продадуть
Побільше би приємних приводів!!!Коньяк по другому поводу?, голову лечила...
Мої вам поздоровлення!!Коньяк по другому поводу?, голову лечила...
Выдали всё и даже с походом?
Согласна с тобой??Побільше би приємних приводів!!!
Поздравляю ???Было 2 подобных сообщения. Одно в смс, другое в вайбере. На смс не реагирую, а в вайбере ответила, т.к. предлагали закрыть за тело. Вчера закрыла.
Спасибо??Мої вам поздоровлення!!
Одним гемором менше!
дві то фігня. у мене 26))Спасибо??
Осталось ещё две занозы...?Ну ниче, будем удалять?
Оце вірний шлях!Спасибо??
Осталось ещё две занозы...?Ну ниче, будем удалять?
По другому ж никак?Оце вірний шлях!
І вірний настрій!!
Я тебе буду помогать, как Вольф Мессинг??дві то фігня. у мене 26))
Дякую!!!!!!!! Не знаю чи Мессінг, але чуйка у тебе точно є)))Я тебе буду помогать, как Вольф Мессинг??