В пумбі таке є, але там дійсно дуже лояльні умови. Тобі нараховувають менше 1% наче і ти платиш, 3 міс канікули, потім в тебе забирають ліміт, що ти сплатив і потім х*р повертають скільки не проси

бо після цих канікул вони пишуть, що треба 6 міс перерви, щоб відновити кредитний ліміт, і через 6 міс пишуть те ж саме
Пумб реально самі задрочені щодо свого кредитного ліміта, серед тих де я його мав, а ще в мене є чи було в Приват, Моно, СпортБанк (тепер в Таскомбанк), otpbank.
Спочатку одразу видали 10 тисяч, потім підняли до 15 тисяч, потім до 35, але прям постійно, якщо не заплатиш в перші ж числа місяця, то ліміт блокується, і ти не можеш по карті туди-сюди гроші ганяти, тільки закривай його до нуля. Це не зважаючи навіть на те що ти ніяких умов не порушуєш. Далі урізали до 20 тисяч, а потім і до 10 тисяч. На цьому етапі я вирішив кредитний ліміт перевести в розстрочки, але й тут потім урізали до 5 тис, так ці розстрочки потроху і виплачуються.
Загалом це проблема із всіма кредитними лімітами - його відносно легко отримати, особливо поки немає великої заборгованості якоїсь ще, та легко обслуговувати. Але банки моніторять постійно в УБКІ, і якщо загальна сума заборгованості велика, то можуть урізати, і будуть робити це без жодних попереджень, от що незручно. І якщо у вас там будуть якісь залишки ліміта, то вони просто одразу підуть в погашення. Приват мені якось урізав одразу після повного погашення ліміту, я був щасливий. Моно не урізав, але закрив окремий ліміт на розстрочку вже через місяць після того як пішов у прострочки. І добре якщо потім на цей негативний баланс не будуть нараховуватись ще відсотки за овердрафт. Пумб та Приват начебто не нараховує, Моно - робить.
Загалом Пумб замаханий банк, ще в них втратив 20 тис. грн. через шахрайство крипто-міняли на ByBit (так-так, криптопозики виводив чи погашав). Заблокували рахунок і поки не повернув, не розблокували, причому не давали майже ніяких деталей, тупо шантаж власного клієнта замість його захисту.