Bitcapital Розмова із BitCapital

• Автор теми Автор теми Mercato®
  • Дата початку Дата початку
  • Відповіді Відповіді 28
  • Перегляди Перегляди 1K
  • Теґи Теґи
    bit capital bitcapital
Шта? Який перезвон?
Ты звонишь им на номер, не идут гудки, ничего. Тебе потом перезванивают. Так понятнее? Прикинь, вот так это работает.

Шта? Який перезвон?
Фиксация звонка и перезвон в порядке очереди.

Ты звонишь им на номер, не идут гудки, ничего. Тебе потом перезванивают. Так понятнее? Прикинь, вот так это работает.

Фиксация звонка и перезвон в порядке очереди.
А, ні, не передзвонював ніхто

В мене і кріпсі і біткепітал, просрочка більше 50 днів, рідним і чоловіку сказала, щоб не реагували на них, головне не спілкувалися з ними, мені постійно в тг пишуть, або погрози або аропозицвї, я видаляю чат і історію, зараз менше почали писати. Але пішли вже пропозиції за -90%. Але вже не має бажання їм платити, у вайбері видалила свій профіль взагалі.

В мене і кріпсі і біткепітал, просрочка більше 50 днів, рідним і чоловіку сказала, щоб не реагували на них, головне не спілкувалися з ними, мені постійно в тг пишуть, або погрози або аропозицвї, я видаляю чат і історію, зараз менше почали писати. Але пішли вже пропозиції за -90%. Але вже не має бажання їм платити, у вайбері видалила свій профіль взагалі.
Крипси сильно задалбывают?и с какого дня начали?

Крипси сильно задалбывают?и с какого дня начали?
Мені сьогодні кріспі самі запропонували закрити по нормальним умовам брала 100 закрила за 6800 грн . Але є інша сторона медалі біт кепітал теж проснулись 🤣🤣🤣🤣🤣

Вкладення

• IMG_3288.webp
    IMG_3288.webp
    104.9 Кб · Перегляди: 1
Мені сьогодні кріспі самі запропонували закрити по нормальним умовам брала 100 закрила за 6800 грн . Але є інша сторона медалі біт кепітал теж проснулись 🤣🤣🤣🤣🤣
Оооо а крипси через сколько пошли на тело?и сколько в битах тело?)

Оооо а крипси через сколько пошли на тело?и сколько в битах тело?)
Блін якщо я не помиляюсь то десь якраз 3 місяць пішов …. Але до цього кріспі звонили всім ) і смс всім писали ) поняли шо не працює бо я ігнорую і сьогодні норм закрила )
А з бітами ще питання не закрито (
І там і там тіло 100$

Назад
Угорі