- Дописи
- 23189
- Рішення
- 1
- Реакції
- 46795
- Бали
- 7740
Шушаніка не надав(-ла) жодної додаткової інформації.
Что не выдержал?Ну,не витримав...Буває
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Нотатка: This feature may not be available in some browsers.
Что не выдержал?Ну,не витримав...Буває
Ну ну.....Ну,не витримав...Буває
Зато я засну)Тепер я точно не засну!)))
А признаться бы не мешало)Зато я засну)
Почекаємо до слідучого разуА признаться бы не мешало)
Нечестно так)Почекаємо до слідучого разу
Ну що ж зробиш)Нечестно так)
Та ви батєнька, ще той інтрігант))) получається , серіал. Самому інтересно)))Почекаємо до слідучого разу
Кому інтересно, а мені не дуже)))Та ви батєнька, ще той інтрігант))) получається , серіал. Самому інтересно)))
Блін, з таким реально розлучатись потрібно чимшвидш. Життя коротке, не варто витрачати його на чоловіків, які так бояться проблем і опускаються до того, щоб вимагати "потрачені на неї" кошти! При тому що майже нічого не витрачав.Ну важко йому.Батьки його вигнали з дому,вже давно.За душею-ніц.За спільне життя не дуже спішив щось давати...З квітня цього року дізнався про МФО.Трохи допоміг фінансово.Прямим текстом не казав,але дуже горює за витрачені кошти.Я готова повернути...Раз вони йому так потрібні
Я не кровожадна))
Одно другому не мешает)))Я не кровожадна))
Надіюсь,ще й смачний)Одно другому не мешает)))
А Торт красивый))
А якщо банка об лоба не розіб"ється і та мєлоч в голову не попаде?Хіба разом з банкою кинути... Ефектно і результативно)
і трохи маслаТак щоб навєрняк, можна ще бензичику в банку лийнути і підпалити)))
Ми вже рішили оленем кидати)))А якщо банка об лоба не розіб"ється і та мєлоч в голову не попаде?
Обідно буде.
Оленя не дам?Ми вже рішили оленем кидати)))

Самій треба?))Оленя не дам?
Дуже ? Просто раніше не знала, що так можна))) Треба було темку створити)))Самій треба?))