- Дописи
- 2086
- Реакції
- 5432
- Бали
- 953
Gwynblaidd не надав(-ла) жодної додаткової інформації.
І правильно, туда ходить не треба, хватає свиснути, самі прийдуть)))І туди не піду)
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Нотатка: This feature may not be available in some browsers.
І правильно, туда ходить не треба, хватає свиснути, самі прийдуть)))І туди не піду)
Всьо,вже не цікаво?Закривай тему!
І свистіть не вмію))І не буду))Знов щось як прибіжить!Чур мене!І правильно, туда ходить не треба, хватає свиснути, самі прийдуть)))
Що саме?...Всьо,вже не цікаво?
Не хватить)Хватить оце таке все правильне....
Збав Боже!Цікаво буде послухати)))
Тема?))Що саме?...
Кстати, про шо хоть эта тема...Тема?))
То ти зараз так говориш, а коньячка з шашличком приймеш на душу і соловейком защебечеш)))Збав Боже!
Я козачка(мать її)твоя Це моя коронна песня?
Автор ще живий??Хочеш для тебе у автора автограф візьму)?
Дак а шо там цікавого?) Розлучення, правда шо собітіє)Тема?))
Я броколями повечерялаТо ти зараз так говориш, а коньячка з шашличком приймеш на душу і соловейком защебечеш)))
Про блядки ?Кстати, про шо хоть эта тема...
Але ж і на шашлик колись зберемось)))Я броколями повечеряла
Так нє...Я ж думала хтось підскаже,як грамотно...А тут стільки ідейДак а шо там цікавого?) Розлучення, правда шо собітіє)
Звичайно, через день бачу)Автор ще живий??
Ну ніби й не з того починалось...Але чогось тим завжди закінчується)Про блядки ?
Грамотно як?... Голим залишить..Так нє...Я ж думала хтось підскаже,як грамотно...А тут стільки ідей
Мій улюблений стікерпак в тєлєзі)))) бо як кажуть знаючі люди , в метра є цитати на всі случаї жизні))))