- Дописи
- 12213
- Реакції
- 29758
- Бали
- 3765
Morfius не надав(-ла) жодної додаткової інформації.
нашо йому таблєточки, приїде додому, жінка приголубить і все буде добре))Таблєточки ?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Нотатка: This feature may not be available in some browsers.
нашо йому таблєточки, приїде додому, жінка приголубить і все буде добре))Таблєточки ?
Не бесиНу їх плюси...Колись на роботі кожній тварі на Вассермана здавали...Приходив результат-хух,нема...Плюсів...Не лякай мене
НЕ свистиНє, але люблять не очима))))
Ну хай но.В коліжанки скоро іменини.Може й заспіваю
ЗряЖаліє тебе, бідолаху)))
Ток с работы (Жара пошла...?Соня, шо грустим? Настольгия? 4
А ты видел сокровище?...
відеозвіт обов'язково ?Ну хай но.В коліжанки скоро іменини.Може й заспіваю
Жара у меня была! Это п..цТок с работы (Жара пошла...?
А йооой, вже й романтично повимахуватись не можна? ))) Тим більше, не тільки очима можна любить, є й інші , так би мовити , органи))))Не беси
НЕ свисти
А то шо?Не беси
НЕ свисти
Я недобра.Знаю багато матюків,вмію надійно прив'язувати...Ловити теж.Битись лишилось навчитись...Хоче...Є в мене чарівний шприц...нашо йому таблєточки, приїде додому, жінка приголубить і все буде добре))
Ооо...відеозвіт обов'язково ?
А я умію битись...Я недобра.Знаю багато матюків,вмію надійно прив'язувати...Ловити теж.Битись лишилось навчитись...Хоче...Є в мене чарівний шприц...
ХанаА то шо?
?Ловити теж.
Стидно буде...Ні слуху,ні голосу.Один дурний характервідеозвіт обов'язково ?
Давай дружити ?Я недобра.Знаю багато матюків,вмію надійно прив'язувати...Ловити теж.Битись лишилось навчитись...Хоче...Є в мене чарівний шприц...
Сестра?????Стидно буде...Ні слуху,ні голосу.Один дурний характер
Запросто)Давай дружити ?