Розлучення з чоловіком через мої борги. Скоро приїде, будемо розлучатись

• Автор теми Автор теми Yanochkka
  • Дата початку Дата початку
  • Відповіді Відповіді 325
  • Перегляди Перегляди 10K

Yanochkka

✩ Premium ✩
Дописи
1555
Реакції
2381
Бали
3980
Yanochkka не надав(-ла) жодної додаткової інформації.
Ну...І так.Дано-чоловік(поки що теперішній)не витримав фінансового навантаження,одружувався з самодостатньою жінкою,а тут аферистка з кредитами...Сам зараз за кордоном,приїде у грудні,розлучення хоче вже.Хтось з таким стикався?Чи можна розлучитись до його приїзду?Дітей спільних нема,має бажання,щоб я повернула потрачені на мене кошти,але судитись не буде,і так знає,що віддам...

Простите, что? Шо це- " потрачені на вас кошти"?
Ну важко йому.Батьки його вигнали з дому,вже давно.За душею-ніц.За спільне життя не дуже спішив щось давати...З квітня цього року дізнався про МФО.Трохи допоміг фінансово.Прямим текстом не казав,але дуже горює за витрачені кошти.Я готова повернути...Раз вони йому так потрібні

Ну важко йому.Батьки його вигнали з дому,вже давно.За душею-ніц.За спільне життя не дуже спішив щось давати...З квітня цього року дізнався про МФО.Трохи допоміг фінансово.Прямим текстом не казав,але дуже горює за витрачені кошти.Я готова повернути...Раз вони йому так потрібні
У вас есть совместные дети?

и много "помог"? просто у меня типа "друг", когда были деньги у меня и он был, теперь у меня проблемы с кредитами - исчез, хотя думал, что и дальше буду содержать и я придуриваюсь, что денег не стало, на квартирку нацеливался, но облом вышел...

не витримав фінансового навантаження,одружувався з самодостатньою жінкою,а тут аферистка з кредитами.
Это хорошо. Судьба избавляет Вас от ненужных людей.
Ну важко йому.Батьки його вигнали з дому
Тем более
застенчивый он у вас какой то
Однако да...

У вас есть совместные дети?
Нема
и много "помог"? просто у меня типа "друг", когда были деньги у меня и он был, теперь у меня проблемы с кредитами - исчез, хотя думал, что и дальше буду содержать и я придуриваюсь, что денег не стало, на квартирку нацеливался, но облом вышел...
Ну,пару шараг закрив,хоча я й не просила...

Останнє редагування:
Можешь развестись без него.Детей нет-вообще быстро.Отдавать я думаю ему ничего не стоит?Ты потратила на жизнь с ним свое время.А время-тоже деньги!Жаль я раньше этого не понимала.

Можешь развестись без него.Детей нет-вообще быстро.Отдавать я думаю ему ничего не стоит?Ты потратила на жизнь с ним свое время.А время-тоже деньги!Жаль я раньше этого не понимала.
А ну,потім буде говорити..
Скільки на мене потратив...Не хочу

Да всеравно,что он потом и кому будет говорить! Забей,как на МФО!Ещё каждому своему мужику или мужу ,возвращать,то что он потратил на тебя?!Я тебя прошу!

Да всеравно,что он потом и кому будет говорить! Забей,как на МФО!Ещё каждому своему мужику или мужу ,возвращать,то что он потратил на тебя?!Я тебя прошу!
Мене вже нудить слухати,як він бідний мучиться!

Ой, да пусть отдаст.) Если денег много и принципиально.) Зато потом можно ходить у белом пальте.)

Ой, да пусть отдаст.) Если денег много и принципиально.) Зато потом можно ходить у белом пальте.)
Грошей мало,але принципово
Это хорошо. Судьба избавляет Вас от ненужных людей.

Тем более

Однако да...
Самій давно пора було позбавитись...Істерить,як баба...Вибачте,слів інакших не знаходжу.То йому важко,то сам попрати там собі мусить,то в хлопців ноутбуки є,а він вже пару місяців робить і не може собі в дорогу купити...А тут я ще й пралку собі купила,бо стара зламалась...Всьо.Біда.Тупає ніжками,і хоче в Україну повернутись вже розлученим...

Самій давно пора було позбавитись...Істерить,як баба...Вибачте,слів інакших не знаходжу.То йому важко,то сам попрати там собі мусить,то в хлопців ноутбуки є,а він вже пару місяців робить і не може собі в дорогу купити...А тут я ще й пралку собі купила,бо стара зламалась...Всьо.Біда.Тупає ніжками,і хоче в Україну повернутись вже розлученим...
Ну так разводитесь.Шлите на три буквы и ни копейки не отдавайте.Это б было лучшее что можно сделать.А от истерик и звонков идеально подходит антиспам..

Яночка, все равно будет говорить:) отдадите - не отдадите, дело не в этом.
если 3 человека при разводе есть внутренняя необходимость говорить чтотот плохое о партнере, что бы на этом фоне (как ему кажется) выглядеть красивым - он все равно будет говорить :) что бы вы не делали:) так что оставьте денежки себе и не надо бессмысленных красивых жестов... :) пожалейте ему найти себе хорошего парня в Европе, пусть будет счвстлив:)

Приїде і хай розлучається

А чего его из дома выгнали? Вы давно вместе? сколько ему лет?
просто пытаюсь сложить как то в голове и не складывается... хотя , конечно, по паспорту может быть и 50 лет, в психологической зрелости на 15

Назад
Угорі