Розлучення через електронний суд. Я можу подати документи?

• Автор теми Автор теми Pikachy
  • Дата початку Дата початку
  • Відповіді Відповіді 7
  • Перегляди Перегляди 947

Pikachy

Форумчанин
Дописи
31
Реакції
8
Бали
2565
Pikachy не надав(-ла) жодної додаткової інформації.
Доброго дня! Можливо хтось знає, чи працює зараз електронний суд? Думаю подати на розлучення з чоловіком і ось пробиваю почву. Їхати в місто і подавати заяву до суду для мене зараз не варіант, дітей немає куди діти і на кого залишити. Просити чоловіка, щоб разом поїхати то легше вже по маршруткам з дітьми. Наткнулася в інтернеті на електронний суд, але не можу ніяк зрозуміти, працює він чи ні. Там же потрібно якось зареєструватися, але не бачу як.

Доброго дня! Можливо хтось знає, чи працює зараз електронний суд? Думаю подати на розлучення з чоловіком і ось пробиваю почву. Їхати в місто і подавати заяву до суду для мене зараз не варіант, дітей немає куди діти і на кого залишити. Просити чоловіка, щоб разом поїхати то легше вже по маршруткам з дітьми. Наткнулася в інтернеті на електронний суд, але не можу ніяк зрозуміти, працює він чи ні. Там же потрібно якось зареєструватися, але не бачу як.
Закажите ецп,например через приват24,зарегистрируйтесь,там очень удобно,есть формы заяв,крепите сканы, и в добрый путь.

Дякую всім за відповіді. Нарешті розібралася, як там все працює

Назад
Угорі