Родичі викладають інформацію про мій борг у соцмережах

• Автор теми Автор теми Olga Olga
  • Дата початку Дата початку
  • Відповіді Відповіді 84
  • Перегляди Перегляди 3K
Ну накінець то толкова порада :sarcastic:
Вообще, если разогнать эту идею, то можно сделать заранее коллажи на все окружение и публиковать их на тех, кто начинает рассказывать что-то звонилкам)

Тоже дальний родственник?;)
"Группа исследователей пришла к выводу, что теории, которые определяют гребневиков как самых старых животных на планете, скорее всего, ошибочны и не учитывают некоторые особенности развития этих существ. Таким образом, самые дальние родственники человека — все же губки. Споры о том, кто был самым древним животным, особенно остро шли в последние десять лет." :mosking:
Шо курим?)

@Искатель,написала в фейсбуці неправдива інформація,удалили з групи,але в неї на сторінці залишилось

Nana все@Morfius, звісно буду
Morfius, тільки я нерозумію якщо кіберполіція буде мені телефонувати,як мені зрозуміти що то вони а не мфо,так як на телефоні стоїть блок невідомих номерів

Как по мне, такое могут делать только люди, у которых с годовой не все в порядке. Или может ей страничку сломали?

Nana все@Morfius, звісно буду
Morfius, тільки я нерозумію якщо кіберполіція буде мені телефонувати,як мені зрозуміти що то вони а не мфо,так як на телефоні стоїть блок невідомих номерів
Візьміть собі нову сімкартку - і використовуйте її для таких ситуацій - вкажіть у скарзі новий номер

Olga Olga,прикрепите под каждым постом номер карты. Пускай недовольные скидывают деньги. Если не хотят Вам денег давать - благотворительность есть.

Скажіть будь-ласка якщо родичі виставляють в соціальні мережі скріни смс що їм приходять про мій борг,їх можливо за це наказати? Яка стаття? І куди звертатися?
Ну тут треба юристів. Можливо, розповсюдження неправдивої інфо, псування ділової репутації, перс.дані. Якщо захотіти, є за що вчепитися.)) Я б ще краще зробила б - розклеїла б афіші по району з яуимсь цікавим текстом і лицем) така собі ответочка))) Але це якщо прям на тропу війни ступати

Искатель, а кіберполіція може дізнатися якось що у мене є кредти,і якщо приїде поліція тому що читає що перенаправляють їм,що тоді говорити що є кредити і я неплачу

Olga Olga, их наличие ничего не меняет в отношении работы полиции.

Тоже дальний родственник?;)
"Группа исследователей пришла к выводу, что теории, которые определяют гребневиков как самых старых животных на планете, скорее всего, ошибочны и не учитывают некоторые особенности развития этих существ. Таким образом, самые дальние родственники человека — все же губки. Споры о том, кто был самым древним животным, особенно остро шли в последние десять лет." :mosking:
А я родственниками "губками" посуду мою.:scratch_one-s_head:

Останнє редагування:
Назад
Угорі