Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Нотатка: This feature may not be available in some browsers.
А с какого целью они это делают?Скажіть будь-ласка якщо родичі виставляють в соціальні мережі скріни смс що їм приходять про мій борг,їх можливо за це наказати? Яка стаття? І куди звертатися?
Викладіть компромат на них, йоптаСкажіть будь-ласка якщо родичі виставляють в соціальні мережі скріни смс що їм приходять про мій борг,їх можливо за це наказати? Яка стаття? І куди звертатися?
я думал я всё видел) вам надо найти биту, мешок и транспорт в лес на природу проехаться с ними)Скажіть будь-ласка якщо родичі виставляють в соціальні мережі скріни смс що їм приходять про мій борг,їх можливо за це наказати? Яка стаття? І куди звертатися?
В лікарню.Їм потрібні хороші фахівці.Скажіть будь-ласка якщо родичі виставляють в соціальні мережі скріни смс що їм приходять про мій борг,їх можливо за це наказати? Яка стаття? І куди звертатися?
Заяву в полицию вместе с скринамиСкажіть будь-ласка якщо родичі виставляють в соціальні мережі скріни смс що їм приходять про мій борг,їх можливо за це наказати? Яка стаття? І куди звертатися?
Думаю уже поздно)В лікарню.Їм потрібні хороші фахівці.
В какой сети?Скажіть будь-ласка якщо родичі виставляють в соціальні мережі скріни смс що їм приходять про мій борг,їх можливо за це наказати? Яка стаття? І куди звертатися?
Родственников в бан! Жалоба на публикацию в ФБ чтоб удалилиСкажіть будь-ласка якщо родичі виставляють в соціальні мережі скріни смс що їм приходять про мій борг,їх можливо за це наказати? Яка стаття? І куди звертатися?
Нет. Но можно втереться к ним в доверие и подкинуть им че нитьСкажіть будь-ласка якщо родичі виставляють в соціальні мережі скріни смс що їм приходять про мій борг,їх можливо за це наказати? Яка стаття? І куди звертатися?

Мои бывшие родственники,узнав о моих проблемах с МФО вообще пожелали мне,чтобы меня посадили за мошенничество с конфискацией имущества???Скажіть будь-ласка якщо родичі виставляють в соціальні мережі скріни смс що їм приходять про мій борг,їх можливо за це наказати? Яка стаття? І куди звертатися?

в фейсбук,у всі групи нашого міста

А яка мета таких публікацій? Вам допомогти фінансово?)Скажіть будь-ласка якщо родичі виставляють в соціальні мережі скріни смс що їм приходять про мій борг,їх можливо за це наказати? Яка стаття? І куди звертатися?