Родичі погрожують подати на мене до суд

Та я це розумію. Але цікаво, якщо гіпотетично вони вирішать це зробити, вони мають піти до адвоката. Що адвокат їм скаже, що буде.далі...
Нє, ну як варіант може нагріти ваших знайомих, сказавши, що готує листи, заяви і т.д. А після отримання бабосиків сказати-рррєбята, я нє курррсє.

А за моральну шкоду
В нашей стране моральный ущерб, на практике, невозможно возместить! Его невозможно посчитать!
А в вашем случае, вы вовсе ни при чем! И бояться вам нечего!
А родственники, со временем успокоятся!
Предложите им писать заявы в полицию! Это всем пойдет на пользу!!!

Ще й хрещені...я фігєю. От народ пішов. А як хрестили- ковбасу і горіляку пили, то бігом...
Короче, хай їх бог простить, а ви - ні.

Скажите родственникам пусть подают и пишут куда хотят.
Пусть побесятся.

Ще й хрещені...я фігєю. От народ пішов. А як хрестили- ковбасу і горіляку пили, то бігом...
Короче, хай їх бог простить, а ви - ні.
Ага, как каллов...
"Не я прощаю-Бог простит...а теперь наша задача организовать их скорейшую встречу"

А мне кажется,что теоритически такое возможно.Родственники подают в суд на то,что вы,якобы,без их ведома,указали их номер телефона,мфо это подтверждает (если даже номер их не давали,мфо всегда говорят,что это должник номер дал).Ну а как результат,из за просрочки их терроризируют мфо,хотя это больше наверное заявление в полицию,а не в суд,типо мелкое хулиганство или хз,я не юрист)
Но это лишь предложение)

А мне кажется,что теоритически такое возможно.Родственники подают в суд на то,что вы,якобы,без их ведома,указали их номер телефона,мфо это подтверждает (если даже номер их не давали,мфо всегда говорят,что это должник номер дал).Ну а как результат,из за просрочки их терроризируют мфо,хотя это больше наверное заявление в полицию,а не в суд,типо мелкое хулиганство или хз,я не юрист)
Но это лишь предложение)
Ага, платят судебный сбор, оплачивают юриста, выигрывают и ура!!! за мелкое хулиганство впаяют 51 гривну штрафа))) А звонки как были, так и есть)

У вас були випадки, коли знайомі чи родичі дійсно подавали на вас до суду, бо ви зробили їх "поручителем"?

Як діяти в цій ситуації, якщо дійсно буде позов?
Вони щось підписували?
Були пристуні під час оформлення кредиту?
Ні!!!!
Якщо вони вірять що якийсь голос з трубки їм про це каже,то вибачте вони безграмотне стадо.
Зараз є інтернет у кожного,і перевірити значення слова поручитель є можливість.
Нехай зайдуть у вікіпедію для загальної обізнанності.

Но это лишь предложение)
:facepalm:

хочу Вам сказати, що тікайте від таких родичів, тікайте!
Но это лишь предложение)
Як докажуть, що саме вона надавала всю інформацію! Це брєд

Назад
Угорі