Робота в поліції та борги в МФО

• Автор теми Автор теми Влад 11111111
  • Дата початку Дата початку
  • Відповіді Відповіді 80
  • Перегляди Перегляди 3K

Влад 11111111

Форумчанин
Дописи
118
Реакції
57
Бали
193
Влад 11111111 не надав(-ла) жодної додаткової інформації.
Історія стандартна, понабирався МФО, зараз служу в поліції, чи може це якось на них вплинути?

Історія стандартна, понабирався МФО, зараз служу в поліції, чи може це якось на них вплинути?
Нє

І криптопозики брали?

Перестаньте вживати наркотичні засоби, тоді і боргів не буде і все буде норм.

криптопозики брали?
Надо ему пару сайтов подкинуть.

ты именно жалишь ))))))))
Не в коем случае.
Просто смотрю по почерку, что зрачки узкие и не реагируют на свет и поведение не соответствует обстановке. Поэтому предложил не употреблять наркотические вещества.

Не в коем случае.
Просто смотрю по почерку, что зрачки узкие и не реагируют на свет и поведение не соответствует обстановке. Поэтому предложил не употреблять наркотические вещества.
опираешься на закон 35 )))???

маєш підозру ))))??
acab)))
Ну что ты.
Не в коем случае.
Просто, опять же, переживаю. В состоянии наркотического опьянения можно набраться долгов в криптопозиках и страдать из-за этого будут все: соседи, знакомые. В общем, просто высказал рекомендацию.

Ну что ты.
Не в коем случае.
Просто, опять же, переживаю. В состоянии наркотического опьянения можно набраться долгов в криптопозиках и страдать из-за этого будут все: соседи, знакомые. В общем, просто высказал рекомендацию.
Ні, криптопозик не брав, поліцейський спецпідрозділу «Лють», повістки не роздаю, знаю, що імʼя поліції згноблене, але такі речі будете говорити моїм загиблим колегам і зниклим безвісти

А якщо не складно який період часу пропрацював в ОВС? Про посаду не запитую з етичних міркувань.

Ні, криптопозик не брав, поліцейський спецпідрозділу «Лють» повістки не роздаю
Тобто Ви "не кадровий",вступили до СП "Лють" під час війни і кредити у Вас були вже набагато раніше?

Ну что ты.
Не в коем случае.
Здравствуй Пчел,был немножко не в сетях.Смотрю тут также не скучают люди?

Останнє редагування:
Ні, криптопозик не брав, поліцейський спецпідрозділу «Лють», повістки не роздаю, знаю, що імʼя поліції згноблене, але такі речі будете говорити моїм загиблим колегам і зниклим безвісти
Так вони самі її і згнобили.

повістки не роздаю
Понятное дело. Этим другие занимаются.
знаю, що імʼя поліції згноблене
За это "спасибо" коллегам скажи(те) (а то мы на "ты" не переходили, ага)

Влад 11111111, Мсье копы наркоту шьют. Ст. 130 КоАП - управление в состоянии наркотического опьянения
Это просто для понимания ситуации.

Влад а скільки років пропрацював..

ППОП

Спец.Наз "Армійський"? Чи підрозділи МВС? Якщо армійський,то яка мета?
МВС, ППОП

Через то і питаю, зп на місці +-30к, але і жити на щось потрібно, тому питаю, чи якось на це впливає, знайомий брав мфошки ще до повномасштабного, зараз військовий ю, змінив номер і все, забув як за страшний сон

ППОП

МВС, ППОП

Через то і питаю, зп на місці +-30к, але і жити на щось потрібно, тому питаю, чи якось на це впливає, знайомий брав мфошки ще до повномасштабного, зараз військовий ю, змінив номер і все, забув як за страшний сон
Тобто борги вже були до служби ППОП?

ППОП

МВС, ППОП

А з якого дива вирішив,що ППОП це спецназ МВС?

Я бы продолжил бы дальше жалить, но мне почему-то кажется, что ты не такой, как некоторые мусора "коллеги".
По большому счету можно их же оружием. Они на понт берут, и ты их возьми на понт. Хотя, как по мне это может быть и такое себе занятие, как детский сад.
Наверное, все же лучше игнорить их. Или симку поменяй, или поставь какой-то фильтр звонков.

А вообще, хочу отметить: они, конечно, конченые 🤦. Чувствуют свою безнаказанность (временную) и позволяют себе звонить военным, угрожать (да, с этого я вообще фигею) и т.д.

Назад
Угорі